Comprimat Arcuri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by PrietenCuTine View Post
    @me_catalin, tu cu spira taiata crezi ca e mai "ok" ?!
    Nici cu spira taiata nu e ok...

Cel mai bine alte arcuri.
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

2 saci cu nisip in portbagaj, same result...
      sigpic

Comment

nu bun. creste consumul cu 2 saci de nisip si botul o sa stea prea sus
        cu siguranta nu raman alea pe pozitie. in timp ajung una langa alta.
        internal combustionizer

Comment

Originally posted by Andrei.TMT View Post
          vyalli,tocmai de aceea si-au stors mintea sa gaseasca o solutie,pentru ca arcurile sport sunt scumpe.
          pai o pereche de arcuri sh e 300 400 de ron ....eu am vazut aceste prinderi cand cautam arcuri sport si stiam ca trebuie sa demontezi arcurile ca sa le montezi....oricum decat tigania asta mai bine mai strangi putin pt niste arcuri sport si gata.....
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

sunt de aceeasi parere cu tine,ca mai bine te "storci" sa achizitionezi niste arcuri sport,dar omu' care a deschis thread-ul , a cautat o solutie IEFTINE,si poate nu s-a gandit si la siguranta.
            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

sper sa se convinga ca nu merita....ori o lasa cum e ori strange pt arcuri sport
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Unii sunt kamikaze rau In cazul asta suspensia stock este sigura
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Cum spunea si colegu mai sus , acei "cercei" cu timpul vor ajunge unu langa altul,ceaa ce este foarte periculos.

Eu am legat pe arcurile de la portbagaj "soricei" pentru a le intari si nu dureaza decat cateva zile pana se apropie unu de altul.
                  Fara Semnatura.

Comment

Metodele cele mai bine gandite pentru treaba asta,sunt cele oficiale. Mai exact arcuri sport/suspensie sport. Restu,niste magarii care sunt riscante.
                    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Pana la urma am ajuns si eu la concluzia ca nu merita. Ar trebui inchis topicul, eventual sterge pentru nu a da idei copiilor sa faca "prostii" pe masina parintilor, sau chiar a lor...
                      sigpic

Comment

Nu cred ca trebuie sters,eventual inchis. S-au scris destule argumente pentru a nu utiliza asa ceva pe masina.
                        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

la vechea dacie 1300/1310 toata lumea se chinuia sa improvizeze tot felul de inaltatoare, T-uri de dacia papuc sa isi inalte masina cat mai mult. culmea ironiei... acum ca avem masina gata inaltata hai sa o dam jos )) . imaginatia romanului nu are limite cand e vorba de "tiuning"
                          glumesc..... si eu as cobori-o, dar nu cu tot felul de improvizatii. referitor la garda la sol/stabilitate.....momentan stie sa ia curbele si cu 120.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google