Tutorial montat oglinzi electrice cu semnalizare de Renault Symbol pe Logan 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial montat oglinzi electrice cu semnalizare de Renault Symbol pe Logan 1

Am achizitionat de la userul Adrian aceste oglinzi de Logan II care sunt acelasi lucru cu cele de pe Logan I, doar ca au si semnalizare incorporata. Asa cum spune Chirila "Perfect pentru mine" si m-am apucat de montat.
    Acest tutorial este 2 in 1, singura diferenta la montarea oglinzilor electrice cu degivrare este legarea suplimentara a doua fire pentru cele cu semnalizare incorporata.
    Eu am dat bordul jos pentru ca mai aveam o problema la el si in plus chiar vroiam sa trag instalatia electrica pe langa restul instalatiei. S-a dovedit a fi proasta ideea deoarece am fost nevoit sa prelungesc firele cu inca 50cm, in fiecare parte. Deci montarea lor pe jos pe sub mocheta este solutia ideala.
    Pe langa oglinzi, am mai achizitionat joystick-ul si instalatia electrica originala Logan I. Spre surprinderea mea, desi mufele au configuratia diferita, totusi s-au potrivit una in alta, a trebuit doar sa repozitionez firele in mufe.

update
    Intre timp am aflat mai multe detalii cum ar fi faptul ca acele culori de la fire care le spuneam eu in tutorial nu se potrivesc la cei care au instalatia electrica originala, instalatia cumparata de mine avand fire de culori care au fost la indemana atunci. Ba mai mult, chiar si la masinile care au instalatia originala tot sunt sanse mari sa difere culorile si pozitia firelor, deci trebuie prima data sa incercati daca reglajul sus/jos/stanga/dreapta corespunde. Daca nu, veti fi nevoiti sa scoateti cele tri fire si sa le repozitionati in mufa, exact cum am facut eu. Si din cauza ca am omis sa filmez scoaterea acestor fire din mufe, am filmat ulterior ca sa vedeti si voi. Acul folosit de mine era putin cam gros si intra mai greu, dar probabil daca folositi un ac mai subtire sa puteti scoate mult mai uosr firele. Primul fir l-am scos imediat, al doilea m-a chinuit doua minute jumatate iar celelalte trei au iesit foarte usor. Am zis celelalte trei deoarece am repozitionat si firul de la degivrare.
    Last edited by crististreulea; 1 September 2013, 10:45.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Ca de obicei un tutorial foarte bun, o sa-ti ascult sfaturile cand o sa fi sa schimb si eu oglinzile.

Comment

salut cristi, am urmarit turorialu si am observat ca la inceput cand ai demontat fetele de usi le aveai pe cele stock gri si simple, dar la sfarsitu clipului pe la min 48:10 sec pui alte fete de usi, cele negre cu maner argintiu... de la ce model sunt, cum le-ai montat, se potrivesc la cleme, incuietoare, boxe, geamuri? ai tutorial cumva cand ai schimbat alea k nu il gasesc
      Last edited by crististreulea; 16 August 2013, 13:48.

Comment

andrei_aol:Sunt fete de ph2 si se potrivesc si pe ph1.

Comment

un mic update la acest tutorial:
          Intre timp am aflat mai multe detalii cum ar fi faptul ca acele culori de la fire care le spuneam eu in tutorial nu se potrivesc la cei care au instalatia electrica originala, instalatia cumparata de mine avand fire de culori care au fost la indemana atunci. Ba mai mult, chiar si la masinile care au instalatia originala tot sunt sanse mari sa difere culorile si pozitia firelor, deci trebuie prima data sa incercati daca reglajul sus/jos/stanga/dreapta corespunde. Daca nu, veti fi nevoiti sa scoateti cele tri fire si sa le repozitionati in mufa, exact cum am facut eu. Si din cauza ca am omis sa filmez scoaterea acestor fire din mufe, am filmat ulterior ca sa vedeti si voi. Acul folosit de mine era putin cam gros si intra mai greu, dar probabil daca folositi un ac mai subtire sa puteti scoate mult mai uosr firele. Primul fir l-am scos imediat, al doilea m-a chinuit doua minute jumatate iar celelalte trei au iesit foarte usor. Am zis celelalte trei deoarece am repozitionat si firul de la degivrare.
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

salut foarte bun tutorial de unde ai luat oglinzile

Comment

daca citesti primul rand si literele ingrosate ai sa vezi de la cine a luat oglinzile

Comment

eu te ajut cu montajul daca vrei, din 1 noiembrie o sa fiu in cluj.

Comment

sal

cat de groase trebuie sa fie firele care vin din oglinzi? siguranta de 5A in tablou? cu stima!

Comment

Salut.
                    Sunt de 0,75
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

sal

merci Augustin, la obiect

Comment

Poate fi pus joystick de vw, precul cel de aici: http://img11.mercador.ro/images_merc...-bucuresti.jpg ?
                        Sau ma complic degeaba?

Stiu ca am facut test drive in toamna lui 2013 cu noul duster si mergea infect rau acel joystick pentru oglinzi ...

Am vazut ca si adrian 24 (cel de la care ai luat oglinzile) are cablaj (sau face rost) pentru oglinzi, dar e la fel ca al tau, cel din tutorial?

Comment

Ma bag eu sa-ti raspund. Da, cablajul e la fel ca cel al lui Cristi, cu tot cu instructiuni (care si unde vine prins).

Comment

Deci pot lua de la adrian 24 cu tot cu cablaj daca spui ca e tot la fel.
                            Cristi am vazut ca a luat de la alt user si e chiar mura in gura cu acele etichete pe fiecare fir.

Insa, daca tot ai raspuns, nu ti-ai lasat macar o parere despre joystick-ul de vw.

Comment

Pai tot de la Adrian vad ca a luat si el oglinzile, de la el le-am luat si eu dar inca nu le-am montat ca nu mi-a permis vremea. Daca vrei sa-ti trimit niste poze sau altceva lasa-mi un id de yahoo pe pm. Despre joystick nu ma pronunt ca nu ma pricep asa tare. Automat ca are alta mufa si trebuie adaptata, dar mai departe nu stiu...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google