Tutorial Montare Statie CB (+ Idee De Fixare)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Schimbi spicul sau antena cu totul. Ce antena ai ?
    Desi sunt curios cum iti lovea plafonul la gropi, asa moale era?

Comment

ce antena fixa si mai scurta gasesc? vreau sa dau gaura in plafon sa o montez

Comment

o antena normala aveam insa nu stiu cine s-a jucat la ea si a lasat-o cat mai aproape de plafon.

Comment

Florine, daca e vorba de antena radio., mergi in targ si cumperi alta, aici esti pe un topic gresit.
          Sorine, mergi pe Sirio Snake daca vrei scurta, desi as recomanda cel putin ML145.
          Si mai ai varianta de triflex si o poti pune in locul celei originale de radio.

Comment

Si in masina unde ai fixat-o?

Comment

Antena nu se fixeaza in masina, restul este prezentat in clipul de mai sus.

Comment

Razvy, daca nu ai auzit de propagare, degeaba te dai pe aici cunoscator in ale cb. Fara suparare
                Sezi bland ca-s din Maramu' ❗️❗️❗️

Comment

Originally posted by sorin1983 View Post
                  ce antena fixa si mai scurta gasesc? vreau sa dau gaura in plafon sa o montez
                  ca si colegul Sorin1983,intreb si eu ce antena pt statii cb pot fixa in plafon ?. multumesc.

Comment

Sirio Triflex daca aveti bani. e 3 in 1. GSM, CB si Radio.
                    Eventual, se poate pune un Snake27 mag, sau chiar ML 145 pentru distante mai mari.
                    Performer5000 face legea, dar la viteze mari cam stramba plafonul

Comment

Vin si eu cu o idee..... aviary_1399579176248.jpg

aviary_1399579148193.jpg

aviary_1399579082868.jpg

Comment

Buna idee, L3on_rgby si eu ma gindeam sa instalez acolo... dar n-am avut timp sa dau jos consola sa vad ce se permite montaj acolo
                        Si pentru antena cel mai indicat mi se pare o prindere fixa pe portbagaj ( suport fix agatat de marginea dinspre luneta, cum sint cele de la Avanti ) la o antena de ~ 1,5 m.
                        Nu magneti sau gaurire tabla, cel mai sigura o clama de aia cu cablu si mufa, antena se scoate usor, si clama aia nu cred sa tenteze pe cineva. Ramine acolo pe vecie.
                        Last edited by bogdan_cr; 9 May 2014, 09:10.

Comment

La my ride mai am poze din timpul montării. Întâi trebuie desfacuta statia și văzut dacă se poate depărta fata de corpul.stației și eventual prelungii firele sau schimba Panglica cu una mai lunga. Antena momentan o folosesc de 2 ori pe an. Eu vreau sa elimin antena normala.radio și sa pun acolo adaptor.pentru antena cb sau sa pun una 2in1.

Trebuie sa dai jos doar tunelul central, fata de la.consola și panoul de climatizare, apoi sa fixezi corpul stației sa nu joace.
                          Last edited by L3on_rgby; 9 May 2014, 09:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Aha, inteleg ca nu prea are loc in spate - nu are adincime locul, - deci nu incape toata statia, asta arata poza nr 1 de mai sus un post, fata e pusa normal si carcasa statiei e vertical asezata ( mufa antenei in sus cum vad eu ) In spate e cutia de climatizare nu ? Filtrul de polen ?
                            Trebuie masurat, eventual gasita o statie mai micuta un pic, nu m-ar deranja sa intre incomplet in spatiul ala ca sa nu mai separ fata de restul statiei
                            Oricum e cea mai eleganta solutie pe care am vazut-o, fara sa renunti la RCD sau airbag pasager pentru a face loc la statia CB. Acolo e locul ei, acolo trebuie sa stea.

Comment

Asa e cum ti-ai dat seama. Am hitat sa mentionez ca e mai ingusta decat playerul, da cred ca incapea si mai lata. Poi nu incape acolo decat fata. E deja lipita aproape de fundul locului ala. Iti ramane afara de acopera suportul de pahare.

Mai este o solutie cum a facut design. Incorporezi statia in consola si muti butoanele.
                              Last edited by L3on_rgby; 9 May 2014, 14:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Stiu, dar nu-mi plac consolele alea artizanale de ph2. Nu e problema ca acopera scrumiera sau suportul de pahare, oricum in masina nu se fumeaza si cutia de cola se poate tine in mina.
                                Asa ca ar merge statia pusa acolo, e mai bine decit intre scaune sau pusa vertical prinsa de tunelul central. In alta parte nu-mi imaginez unde ar putea sta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google