Am vazut la Raul aceste chedere de Duster si Logan 2 si cum stiam deja de beneficiile aduse de ele, trebuia sa le am. Am comandat un set de Logan 2 si un set de Duster iar ulterior am mai comandat un set de Duster. Le-am montat si rezultatul a fost peste asteptari, diferenta se aude imediat ce ai inchis usa, un sunet mult mai infundat si disparitia sunetului de conserva.
Tutorial montat cheder suplimentar usi
Collapse
X
-
Tutorial montat cheder suplimentar usi
Last edited by crististreulea; 8 December 2013, 13:35.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan -
Multumim pentru tutorial. Cum a ramas cu zgomotul facut de curentul de aer la viteze mari ? Cand ai timp, fa o proba si impartaseste-ne rezultatele, daca merita de cumparat aceste chedere doar pentru zgomotul la inchiderea usilor, sau se reduce si zgomotul in habitaclu la rularea cu 90-100 km/h. Multumim.
Comment
-
Originally posted by Mr.Sebi View PostBuna treaba. Spune-mi te rog cat costa chederele.
Originally posted by merlasviorel View PostAm vazut ca si Dacia Dokker are puse chedere intre usi, stie cineva daca se pot pune pe logan ?. din pacate am gasit la doar 190lei bucata
@Urs: n-am urmarit sa vad efectiv diferenta inainte si dupa, e ca si cum ti-ai lua o haina mai groasa si sa verifici daca iti va fi mai cald cu ea
in plus, eu aveam deja un fel de cheder in acea locatie si doar l-am inlocuit cu acestaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Am pus si eu chederul respectiv (cel mic) am ales varianta cost/eficienta sa zic asa . Eu le-am luat din Vitan cu 2.5ron bucata , pe fiecare usa am folosit 3 bucati , 2 intregi si 1 sfert din altul . Ca si cost 7.5ron pe fiecare parte , total 15ron
. 50ron pentru 2 cauciuoace' sincer nu se justifica , mai ales ca usile in ziua de astazi sunt "consumabile" . Ma declar multumit , la mine venea un curent in partea de sus la usi , acum nu se mai simte...
Revin cu niste poze la "tigania" care am facut-o .
Comment
-
nu ma prind ce ati putea vedea din acele poze de le asteptati atat
se vor vedea cele doua imbinari intre chedere si cam atat, exact cum este o imbinare la cele doua de duster care le-am folosit eu.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Montat chedere pe ph2!
Multumim Cristi pentru tutorial,le-am montat si eu azi cu telefonul in mana si cu chederul intr-o mana
Recomand aceste chedere,pretul cam piperat dar merita!Pun si 2 poze pentru cei care au dubii,usile se aud mai infundat si se inchid un pic mai greu!
Comment
-
Corect ce a zis si nea cristi... Oricum sunt 15ron bine cheltuiti daca pot spune asa.
Comment
-
Eu am folosit un cheder de termopan, avand la indemana (de test), si spre surprinderea mea s-a potrivit perfect pe banda dubluadeziva si nu este prea voluminos sa imi iasa printre usi, nici nu se observa cu usile inchise, si usa inchide perfect pe acest cheder, a disparut sunetul de conserva).
Am folosit o bucata si la usa spate, acolo unde vibra usa la inchidere.Attached Files- 2013-07-25 19.44.44.jpg (513.5 KB, 674 views)
- IMG_20131224_160949.jpg (556.6 KB, 680 views)
- IMG_20131224_161043.jpg (574.7 KB, 637 views)
- IMG_20131224_161055.jpg (641.4 KB, 614 views)
- IMG_20131224_161155.jpg (612.8 KB, 588 views)
- IMG_20131224_161202.jpg (82.5 KB, 568 views)
- IMG_20131224_161237.jpg (546.8 KB, 518 views)
sigpic
Comment
-
Va salut! Pentru cei ce si-au montat chederele, nu aveti problema urmatoare: atunci cand aveti viteza 80-90 sa intre curent in masina, aerul sa patrunda pe la stalpi?
Eu am montat cheder din comert, la 4lei/ml si observ aceasta problema. Ma gandesc, ca cele originale, nu provoaca aceasta problema?!
Comment
Comment