Am vazut la Raul aceste chedere de Duster si Logan 2 si cum stiam deja de beneficiile aduse de ele, trebuia sa le am. Am comandat un set de Logan 2 si un set de Duster iar ulterior am mai comandat un set de Duster. Le-am montat si rezultatul a fost peste asteptari, diferenta se aude imediat ce ai inchis usa, un sunet mult mai infundat si disparitia sunetului de conserva.
Tutorial montat cheder suplimentar usi
Collapse
X
-
Tutorial montat cheder suplimentar usi
Last edited by crististreulea; 8 December 2013, 13:35.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan -
Multumim pentru tutorial. Cum a ramas cu zgomotul facut de curentul de aer la viteze mari ? Cand ai timp, fa o proba si impartaseste-ne rezultatele, daca merita de cumparat aceste chedere doar pentru zgomotul la inchiderea usilor, sau se reduce si zgomotul in habitaclu la rularea cu 90-100 km/h. Multumim.
Comment
-
Originally posted by Mr.Sebi View PostBuna treaba. Spune-mi te rog cat costa chederele.
Originally posted by merlasviorel View PostAm vazut ca si Dacia Dokker are puse chedere intre usi, stie cineva daca se pot pune pe logan ?
@Urs: n-am urmarit sa vad efectiv diferenta inainte si dupa, e ca si cum ti-ai lua o haina mai groasa si sa verifici daca iti va fi mai cald cu ea
in plus, eu aveam deja un fel de cheder in acea locatie si doar l-am inlocuit cu acestaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Am pus si eu chederul respectiv (cel mic ) am ales varianta cost/eficienta sa zic asa . Eu le-am luat din Vitan cu 2.5ron bucata , pe fiecare usa am folosit 3 bucati , 2 intregi si 1 sfert din altul . Ca si cost 7.5ron pe fiecare parte , total 15ron . 50ron pentru 2 cauciuoace' sincer nu se justifica , mai ales ca usile in ziua de astazi sunt "consumabile" . Ma declar multumit , la mine venea un curent in partea de sus la usi , acum nu se mai simte...
Revin cu niste poze la "tigania" care am facut-o .
Comment
-
nu ma prind ce ati putea vedea din acele poze de le asteptati atat
se vor vedea cele doua imbinari intre chedere si cam atat, exact cum este o imbinare la cele doua de duster care le-am folosit eu.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Montat chedere pe ph2!
Multumim Cristi pentru tutorial,le-am montat si eu azi cu telefonul in mana si cu chederul intr-o mana
Recomand aceste chedere,pretul cam piperat dar merita!Pun si 2 poze pentru cei care au dubii,usile se aud mai infundat si se inchid un pic mai greu!
Comment
-
Corect ce a zis si nea cristi... Oricum sunt 15ron bine cheltuiti daca pot spune asa .
Comment
-
Eu am folosit un cheder de termopan, avand la indemana (de test), si spre surprinderea mea s-a potrivit perfect pe banda dubluadeziva si nu este prea voluminos sa imi iasa printre usi, nici nu se observa cu usile inchise, si usa inchide perfect pe acest cheder, a disparut sunetul de conserva ).
Am folosit o bucata si la usa spate, acolo unde vibra usa la inchidere.Attached Files- 2013-07-25 19.44.44.jpg (513.5 KB, 674 views)
- IMG_20131224_160949.jpg (556.6 KB, 680 views)
- IMG_20131224_161043.jpg (574.7 KB, 637 views)
- IMG_20131224_161055.jpg (641.4 KB, 614 views)
- IMG_20131224_161155.jpg (612.8 KB, 588 views)
- IMG_20131224_161202.jpg (82.5 KB, 568 views)
- IMG_20131224_161237.jpg (546.8 KB, 518 views)
sigpic
Comment
-
Va salut! Pentru cei ce si-au montat chederele, nu aveti problema urmatoare: atunci cand aveti viteza 80-90 sa intre curent in masina, aerul sa patrunda pe la stalpi?
Eu am montat cheder din comert, la 4lei/ml si observ aceasta problema. Ma gandesc, ca cele originale, nu provoaca aceasta problema?!
Comment
Comment