Tratament Hidrofob Pentru Parbriz, Aquapel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tratament Hidrofob Pentru Parbriz, Aquapel

Aquapel este o solutie hidrofoba care formeaza o legatura chimica cu geamul ceea ce creste capacitatea de respingere a apei, drept urmare apa curge foarte usor de pe geamuri.
    Cam asta mi-a spus si Razvan cand m-a contactat, mi-a aratat cateva poze, un filmulet si pot spune ca nu a reusit sa ma convinga, nu sunt genul usor de convins. Dar in timp ce conversam cu el, am dat un search pe google si fix primul link ducea pe un forum de detailing. Apai daca baietii de acolo au fost foarte multumiti de rezultat, trebuia sa incerc si eu.
    Apropo, nu ma intrebati de unde am cumparat sau de unde puteti cumpara, il aveti pe pretenul google
    Nu am timp si rabdarea necesara sa m aocup de detailing la masina, dar pentru a testa acest produs m-am sacrificat.
    Din ce mi-au zis ulterior baietii, de preferat sa nu lasati atat de mult solutia pe parbriz, s-ar putea sa se stearga greu. Fiind frig afara, in cazul meu este posibil sa fi fost benefic, ca sa nu spun ca am avut noroc
    Dar hai sa lasam vorbaria si sa trecem la treburile serioase

Am tot asteptat o ploaie mai sanatoasa ca sa filmez cat de fain pleaca apa de pe parbriz. Din pacate, am reusit sa formatez cardul si am pierdut singura filmare unde ploua mai bine, nu doar niste stropi rataciti doar sa ude asfaltul.
    Pentru vine si ploaia aia sanatoasa si sa am camera la mine, sunt bune si astea, filmare cu handy camera si carcamera.

Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Interesant. Cat tine efectul asta?

Sent from my ZP1000 using Tapatalk
    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

am folosit alte 2 marci, una la fas-fas si una care curge din bidonas, la mine vreo saptamana se simtea efectul, da nici nu am curatat asa meticulos ca Cristi. Mi sa facut dor, maine aplic iar.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Este ok aquapelul, dar se pot obtine rezultate asemanatoare si cu abro. ( se gaseste in supermarket)
        MY CLA

Comment

Abro am eu, si cel din portbagaj e un fas-fas in ambalaj verde, din carefoure, nu ii retin numele. Ambele fac acelas lucru, cred ca si cu seu de oaie ai acelasi rezultat

Abro am eu, si cel din portbagaj e un faf-fas in ambalaj verde, din carefoure, nu ii retin numele. Ambele fac acelas lucru, cred ca si cu seu de oaie ai acelasi rezultat

Eu voi da si pe luneta, ca sa nu mai folosesc stergatorul asa de des.

Cel mai bun lucru cu aceste tratamente este nu neaparat la ploaie, ci la zapada, gheata si zapada nu prea mai adera la geam.

acum am terminat si eu, am folosit GS27 Dar nu varianta moto, dar tot aia e.

Nu am avut rabdarea lui Cristi, am fas-fasuit o data cu apa cu detergent de vase, am sters, am fat cu spray de curatat geamuri(spuma), am sters cu microfibra, si cu sul de hartie, am aplicat o data si sters de 2 ori, am curatat cu microfibra si dupa aia cu sul de hartie. Rezultatul il voi vedea si filma la prima ploaie.
          Last edited by mumus; 31 January 2015, 12:20. Reason: Automerged Doublepost
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Asa cum a aplicat cristi protectia ar trebui sa tina cel putin 4-5 luni.
            sigpic
            This is My Ride!
            !Visit and enjoy!

Comment

Data viitoare cumpar aquapel si eu, dar oricum din cate tin minte, abro era mai bun decat g27, si dupa pret aquapel ar trebui sa tina macar 2 luni.

Comment

Daca nu e aplicat corespunzator sau daca suprafata nu este pregatita cat de cat si aquapelu iti dispare intr-o luna.
                Si mai e ceva. Toate tratamentele de genu asta sunt influentate de calitatea solutie pt spalat parbrizul. Tratamentele astea se impaca prost de tot cu metanolul.
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

m-am uitat la filmulet si am vazut un om fericit. foaaarte fericit.

Comment

Originally posted by M.FLORIN View Post
                    Daca nu e aplicat corespunzator sau daca suprafata nu este pregatita cat de cat si aquapelu iti dispare intr-o luna.
                    Si mai e ceva. Toate tratamentele de genu asta sunt influentate de calitatea solutie pt spalat parbrizul. Tratamentele astea se impaca prost de tot cu metanolul.

Asta e de retinut !

Comment

Lichidul meu de spalat parbrizul nu are metanol. Pun 10 ml in vasul de lichid si tratamentul se reimprospateaza la fiecare jet (merci iancuMic pentru idee).
                      Rezultata similar obtii si daca dai cu ceara lichida pe parbriz (exact ca pe tabla, lasi sa se ususce si o cureti, evident).
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Cum se numeste lichidul tau de parbriz, sa iau si eu dinala.

Comment

Marca kaufland, non toxic. 20 de lei 4 litri in loc de 5 lei ala cu metanol.
                          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Eu iau toamna 3 bidoane de 5 litri de la carfur" 3x5 lei... Prea scump 20 lei.

Comment

La cat metanol contin alea e si prea mult 5 lei.

By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
                              sigpic
                              This is My Ride!
                              !Visit and enjoy!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google