se pot reseta o parte din parametri cu ddt dar cu interfata CLIP sau clona-CLIP
Procedură învaţare ECU
Collapse
X
-
-
Ideea e simpla, iti recomanda chiar si producatorul instalatiilor de gpl: la un numar x de km facuti pe gpl, trebuiesc parcursi un numar y de km pe benzina..."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
cu clipul merge, am si postat procedura ceva pagini mai in urma,cu ddt-ul nu stiu daca merge.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Probabil asta cautatiAttached FilesECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
este vorba de fuzzy logic. pe scurt, ecu are o mapa standard, pe care o ajusteaza in functie de sofer.
principiul este valabil si la echipamentele de procesare numerar, care se "invata" cu dimensiunile de bancnota prin proceduri software. dupa invatarea "standard", masina , in timp, isi va mai ajusta acei parametri, pe baza "experientei". daca se schimba tipul de bancnot(euro, hartie, in loc de lei, pe plastic), masina va functiona defectuos sau deloc.
din punctul meu de vedere are sens, si am folosit procedura de "idle" cand am schimbat corpul clapeta cu cel marit. efectul a fost un demaraj mai lin, datorat corelarii mai fine a pozitiei clapetei. nu a fost doar placebo.
Comment
-
Originally posted by adrian22 View PostAsai......defapt nu am inteles ce vreau
Am GPL si am auzit ca ecu isi uita timpii adaptivi si trebuie resetat la setarile din fabrica........sa ma lamurasca si pe ine cineva...sigpic
Comment
-
uite o poză, ştii, te conectezi bulina verde, ecran services particuliers
reinitialisation, tous les apprentissages, OK, asta e tot, controlezi înainte şi dupa resetare valorile
Am presupus ecu EMS3132 logan1ph1 mot k7j 1.4 8vAttached Files
Comment
Comment