Nu are voie sa aibe asa ceva pentru ca asta inseamna uzura, dupa ce strangi bine piulita capul de bara trebuie sa fie foarte apropiat de fuzeta nicidecum sa aibe vreun joc.
Schimbare capete de bară
Collapse
X
-
eu va zic ce era la mine.nu am nici un fel de joc pe verticala.nici usor, nici controlat,nici nimic.o tras 'frizerul' ..pardon mecanicul de roata si o zis ca nu are nici un fel de joc pe verticala.masina a verificato si pe canal si pe elevator sa vada de unde zdrangane.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
A venit vremea să schimb şi eu capetele de bară. După 73500 km şi câteva drumuri prin hârtoapele patriei (de exemplu, numai drumul prin Ojdula, făcut de vreo 3 ori), le-a venit rândul. N-au joc foarte mare, dar se-apropie ITP-ul şi vreau să fie OK.
Ce opţiuni am (exclus originalele din cauza preţului nesimţit)?Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
va salut. am descoperit ca troncane pe dreapta, si am decis sa schimb capetele de bara. M-am decis asupra http://www.daciashop.ro/mecanica/cap...ara-Lemforderd , atat dreapta cat si stanga. Ce pareri aveti?
Comment
Comment