Lemforder sau TRW
Schimbare capete de bară
Collapse
X
-
Oricum trebuie sa faci unghiul de fuga dupa ce schimbi elemente de genu. Eu le-am schimbat (capetele de bara), am infiletat acelasi numar de spire, volanul sta ca inainte dar cauciucurile scartaie mult mai repede la viraje (si la 10-30 la ora). Trebuie sa treci pe la service sa regleze ce e de reglat.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
pai probabil n-au fost acelasi lucru cu alea montate pe masina inainte . In cazul ala nu prea ai ce sa ii faci .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postpai probabil n-au fost acelasi lucru cu alea montate pe masina inainte . In cazul ala nu prea ai ce sa ii faci .'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by Shakar View PostAlea de pe masina au fost cele originale, astea care le-am pus sunt Lemforder. Volanul sta ca inainte, masina merge drept, nu e nicio problema doar ca scartaie mai repede cauciucurile. Zici ca nu se rezolva cu geometrie/unghi de fuga/whatever ? Oricum nu ma deranjeaza dar sa nu manance cauciucurile aiurea, pana acum in vreo 8000 nu vad uzura inegala dar nici nu am masurat cu ceva foarte precis.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Salut,
Am si eu o intrebare: De curand mi-am schimbat capetele de bara,bieletele, rulemntii la Logan 1.5DCi din 2006. Dupa ce am schimbat aceste piese m-am dus la Autosoft sa-mi fac geometria-si sa aflu cu stupoare ca rotile sunt perfect aliniate si ca nu au ce sa le faca.
Problema acum vine : cateodata cand iau maxim stanga de volan si dau cu spatele am senzatia ca ceva la roata drapta scapa......ce se intampla???
Atasat este si foaia data de Autosoft.
Multumesc anticipatAttached Files
Comment
-
Nu sunt facaturi, stai linistit .
PS - cand un produs e contrafacut/replica, cat de greu crezi ca ii e producatorului sa scrie pe eticheta Made in Monte Carlo, Hergestellt in Deutschland sau ce il taie pe el capul ?'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment