Mai du-te la alt service, daca si aia iti spun acelasi lucru inseamna ca asa e. E foarte greu de crezut totusi ca dupa atatea piese schimbate sa nu fie nimic de reglat. Ai putea sa detaliezi si fenomenul cu "scapatul rotii". Pe asfalt face sau doar pe suprafete fara aderenta ?
Schimbare capete de bară
Collapse
X
-
Cred ca si cei cu masinile noi te invidiaza ce unghiuri bune ai.
Eu nu iau viraj maxim cand dau cu spatele, toata directia e foarte solicitata, pt ca nu e facuta sa mearga cu spatele...
E foarte usor sa-ti bulesti un capat de bara cand dai cu spatele cu volanu virat la maxim si sa iei o groapa (nu nesimtit de mare).
Si eu am senzatia ca mai sa se rupa ceva daca virez maxim cu spatele, evit pe cat posibil sa fac asta. Si sa stiu ca mai fac o manevra in plus.
Masina ta nu cred sa aibe ceva.
Comment
-
Referitor la cea spus Octavian: sunt nevoit sa iau maxim de volan pentru ca asa cere parcarea .
@Shakar: Fenomenul se intampla foarte rar,si cand se intampla este momentul cand iau maxim stanga sa parchez; parcarea este asfaltata si curata .
Dar din fisa pe care am atasat-o indicatorii sunt ok?
Cu stima,
Catalin
Comment
-
Mii de multumiri din nou Cristi.Cu ajutorul tutorialului am reusit sa le schimb si eu astazi.Am intampinat aceeasi problema,am rupt 3 torx-uri si pana la urma le-am taiat.Baq chiar ceva suplimentar,cel de la pasager era ruginit pe bieleta si dabia am reusit sa il scot dupa 2 ore de munca.In mare a meritat efortul.Ramane sa ii fac unghiul de fuga si am rezolvat-o si pasta.Multumesc din nou.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
schimbat si eu azi capetele de bara, am cautat lemforder, am gasit la norauto dar le aduceau doar pe comanda, pana la urma am luat de origine la 133 bucata, un magazin la intersectie la Diham, le-am montat singur fara probleme. capetele originale au venit fara piulitele de pe capul de bara, le-am folosit pe cele vechi, destul de aiurea mi s-a parut ...
ca sa nu mai rupeti torx-uri aiurea, ori desfaci de tot piulita apoi dai cu ciocanul in capul de bara vechi, ori tii contra de fierul de sub fuzeta cu un mox bun si destrangi cu inelara de 16. Eu am avut problema in sensul ca pe partea dreapta era cap de bara turcesc si n-avea torx in capul surubului ... a trebui sa tin cu moxul de jos (dupa ce am rupt temeinic invelisul de cauciuc de pe el) pentru ca se invartea cu totul. La roata dreapta am avut cap de bara original dar acum am destrans de tot piulita cu inelara de 16 apoi am dat cu ciocanul in capul surubului, cu grija sa nu dau cu bieleta de pamant, si s-a desfacut usor ...
Bafta multa.
PS : la service mi-au cerut 50 de lei manopera pentru 1 cap de bara si 90 ron pentru amandoua. Drept urmare mi-am cumparat cheile necesare iar pe cei 90 de lei i-am folosit sa fac unghiul de fuga.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Drogas View Postpentru bucsaraie, pivoti si capete va recomand sa mergeti la Viorel in Aparatorii patriei
Manopera 100 de ron schimbare 2 pivoti + 2 capete de bara + 4 bucse basculasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
in becerni
De la piata sudului o ei pe Sos. Berceni pana la facultatea Spiru Haret si faci stanga si mergi pana la primul Mol si dupa el faci dreapta si o sa vezi acolo serviceul..... cel mai usor intrebi de nea viorel si il stie toata lumeasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
da despre el este vorba. Acolo terbuie sa ai putin tupeu ca sa te bagi in seama ca e foarte aglomerat si se lucreaza peste tot. Stati pe langa cei care lucreaza si daca vi se pare ca ceva nu se face ok si cel care lucreaza nu vrea sa faca cum cereti voi vorbiti cu nea viorel si se rezolva cu cateva tipete
Comment
-
-
Multe din chestiile pe care le stiu(si le-am pus in aplicare) despre logan se datoreaza colegului nostru CristiStreulea
A venit vremea si pt capetele de bara, jocul si troncaneala pe denivelari e de ceva vreme pe dreapta, in rest mergand pe asfalt nu s-a simtit.
Bun..., acum la mine in "sat" au pe stoc doar Delphi 65RON si Febi 80RON, vanzatorul vrea sa ma convinga ca Febi e la fel de bun ca Lemforder(care e doar pe comanda). Ce spuneti?
Daca nu mai astept comanda.
Comment
Comment