Schimbare capete de bară

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cam asa 100ROn, totusi nici Febi bilstein nu e de aruncat
    M-am uitat de curiozitate in catalogul lor si apar o multime de repere pt Dacia inclusiv cap bara la care iti da si piulita de mijloc
    Insa Lemforder sunt specializati in suspensii, articulatii, bucse. Ceilalti mai fac si filtre, lichide, una alta.

Comment

• interesant acest topic mai ales ca eu trebuie sa fac ceva inlocuiri
      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Am facut comanda la un magazin de Lemforder, 100RON.
        Am o rugamite la cei care au cumparat asa ceva: in ce fel de ambalaj vin produsele originale Lemforder si daca pot sa imi dau seama daca nu e altceva mai ieftin, gen Mapco, Delphi, ETH. Parca vad un cod pe caucic in poza din catalog.
        Last edited by lord_wader; 3 April 2012, 20:17.

Comment

• Vin asa in punga cum vezi la baieti pe site.
          Si scrie Made in Turkey.

E OK

Comment

• multumesc Octavian!

Comment

• Eu folosii TRW ca din asta am gasit in fuga. O fi bun, o fi rau Dumnezeu cu mila.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Le-am cumparat, ai avut dreptate Octavian, desi stiam ca ai dreptate
                sunt Made in turkey, dar asta nu e o problema, au codul din catalog pe ele.

Acum, am o dilema, ca sa fiu on topic: am vazut ca unii au reusit sa de monteze fara a avea 2 cricuri ca si Streulea, eu nu am doua, e dificil asa? sau sa fac rost de al 2lea cric?

Comment

• N-ai putea sa te rupi de 65 lei cat costa manopera in service? (pt ambele parti)

Oricum trebuie sa refaci geometria (numai dn noroc sa o mai nimeresti) asta mai costa 70 lei (in reprezentanta).

Nu mi se pare mult si barem stii de o treaba.
                  In doua ore n-au ce face.

Comment

• Originally posted by lord_wader View Post
                    Acum, am o dilema, ca sa fiu on topic: am vazut ca unii au reusit sa de monteze fara a avea 2 cricuri ca si Streulea, eu nu am doua, e dificil asa? sau sa fac rost de al 2lea cric?
                    acum n-am folosit nici un cric
                    am reusit sa scot piulitele fara sa folosesc flexul. de fapt 2 modalitati
                    Last edited by crististreulea; 19 April 2012, 22:59.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Pe cand un tutorial cu schimbarea bieletelor de directie? Ca astea ma dor pe mine... E complicat oare?

Comment

• Nu cred ca e mare filozofie, mai ales daca ai mai inlocuit capete de bara sau altceva la directie;
                        Attached Files
                        Last edited by IancuMIC; 20 April 2012, 09:42.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• "colierul de fixare"
                          teoretic, practic numa colier nu e acolo. la fel ca si cu poza cum se asambleaza telescopul, arcul, rulmentul, flansa de cauciuc si piulitele. total gresit in curand si aia
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• la capetele de bara care nu sunt de origine nu au locasul pentru torx...eu folosec cricul cand capatul de bara nu are locas de torx....pui cricu sub capatu de bara si ridici , atunci el se blocheaza find conic...si desfaci...o singura data an lolosit bomfaierul (prima data)...dar de atunci numai cu cricu

Comment

• Multumesc Cristi pt tutorialul cu bieletele de directie.

Comment

• Ma poate lamuri cineva cu capetele astea de bara?
                                Sunt identice pentru ambele parti(stg. , dr.) sau difera ca si forma?
                                Ca pe net ,daca vreau sa comand, se mai specifica si stg. sau dreapta si nu-s lamurit.
                                Multumesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google