Foarte tare.Inca ceva ce poti face singur datorita tutorialului.Iti mai trebuie timp liber si trusa de chei.Merci.
Schimbare arcuri şi amortizoare
Collapse
X
-
- se zlabesc suruburile de la bascula
- se baga ceva sub disc
- se lasa masina si se strang suruburile
Comment
-
mersik..am observat la Cristi inainte sa monteze arcurile a masurat si ii arata 66 cm?!..la mine e 68,5 cm..cred ca daca nu imi luam si amortizoare arata ca naiba..nu am prea carat cu ea si cred ca trebuia sa umblu cu saci de nisip dupa mine sa arate a masina )..astazi imi vin amortizoarele maine arcurile si sper sa-mi fac timp sa le pun(sa ma lasa vremea)..
Comment
-
La inaltimea aia mai conteaza si motorizarea si dotarile masinii am observat ca au pus astia mai multe modele de arcuri pe masini. A mea stoc langa alta masina stoc era mai inalta cu 2-3 cm. Inclusiv cantitatea de benzina din rezervor era la fel.sigpic
Comment
-
Asa cum ti-a zis si FOF, nu trebuie nici o presa, la dacia 1300 trebuia presa. Pt spate daca ai o ranga te ajuta la remontare sa ridici roata/puntea dar nu e obligtoriu poti baga amortizorul si prin lasarea cricului (fiecare monteaza cum ii vine mai usor). La McPherson nu prea stiu nici un model de masina care sa necesite presa, dar asta e alta discutie.Last edited by yrman; 25 May 2011, 16:25.sigpic
Comment
Comment