Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu stiu cat de usor este sa decupezi plasticul ala cu un cutter sau mai stiu eu ce alt tip de cutit , dar va sfatuiesc sa taiati cum am taiat si eu cu un pistol de lipit . Operatia se face rapid , si fara efort . Tot ce va trebuie este o sursa de tensiune pe langa masina , si pistolul desigur.
    Spor la treaba.
    @Bro- exista riscul ca filtrul ala sa se desprinda din power tapele ala si sa fie absorbit de ventilator . Si faci alta nazdravenie.
    Last edited by FLORYN; 12 May 2009, 09:24.
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

• am pus fasii de powertape pana l-am innebunit, sper sa nu il traga inauntru. oricum eu folosesc aeroterma de obicei pe viteza 2, uneori 3 pe AC sa racesc mai repede la inceput iar apoi revin repede pe 2. nu-mi place sa aud prea tare ventilatorul, deci nici nu cred ca are aeroterma putere destula sa-l "inghita". de viteza 4 nu ma ating defel.

Comment

• Ptr cei care inca mai au dubii in a monta filtru habitaclu,atasez cateva poze facute azi cu ocazia suflarii cu aer a filtrului la doar 3 luni de la inlocuirea lui.Era plin de praf,frunze si puf de la plopi,mizerii care s-ar fi depus f bine pe vaporizator colmatandu-i in timp fagurii.
        Attached Files
        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• @alindrgn Nu mai gasesc pozele puse de tine. Am trecut de 2 ori prin topic si nu am da de ele.

Comment

• le caut acum si iti spun dupa aia
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Azi m-am uitat mai in amanunt la locul cu pricina...deja mi se face rau...mai dificil nu putea sa puna locul ala unde bagi filtrul?
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• la clio 3 sau la reno modus (nu mai retin), trebuie sa dai jos usa torpedoului ca sa poti ajunge la el. asa ca la noi tot e mai bine:P
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• @Hellbera: am pus alte poze. cred ca cineva deschisese un alt topic in urma cu ceva timp si acolo am pus pozele.
                  pun din nou, poate darksid3 se sinucide ca tare greu mai e

prima poza si a patra sunt pentru cei cu ph1.
                  a doua poza si a treia sunt pentru cei cu ph2.
                  a cincea poza este cu filtrul pus deja
                  Attached Files
                  Last edited by B 83 RMJ; 12 May 2009, 19:09.

Comment

• Super nea Aline , acum se vede clar si care este distanta pana la evaporizatorul AC .
                    , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• Ce bine era sa monteze un capac fals , sa poti sa-l scoti si sa montezi filtrul asa cum erau intrerupatoarele false la vechea dacie (la cate sute de mii de masini s-au vandut, se amortiza cu varf si indesat costurile investitiei ). M-am bagat si eu sa vad zona ce trebuie decupata , o poti decupa relativ usor in genunchi langa masina .

Comment

• @madi: exact. nu trebuie sa te pui cu capul in jos si picioarele in sus cum a facut cristi, dar nici sa scoti scaunul

@FLORYN: exact. desi poza este de pe ph2, si la ph1 e la fel.

sa retineti numarul postului #143!

Comment

• Iti multumesc stimabile coleg.

Comment

• e jale, am scos astazi filtrul montat vara trecuta, sa-l scutur, problema e ca e negruuuuuuuuu, nu mai am ce scutura, trebuie sa cumpar altul
                            Last edited by gigiman; 14 May 2009, 13:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Oricum dupa parerea mea si treaba cu scuturatul asta nu prea merge de multe ori. Daca il sufli cu aer comprimat sa zicem o data la cca 2 luni , poti face treaba asta de vreo 3 ori si cam atat . Dupa asta intra prea adanc in hartia aia praful , ajutat si de umezeala , se cam colmateaza filtrul , deci trebuie schimbat . Acum depinde mult si de zona pe unde umblati cu masina, cat de curata este .
                              , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• sincer nici nu am pretentia sa il scutur de enspe mii de ori, n-ar fi o paguba chiar asa mare inlocuirea lui o data pe an...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google