si mergi cu reciclarea zilnic daca mergi pe drum de tara? eu unul nu folosesc reciclarea decat atunci cand e fum afara sau intra miresme in masina de nu poti sa stai de fapt, pentru asta si e comanda de reciclare
Montaj filtru polen in habitaclu
Collapse
X
-
Azi mi-am montat si eu filtrul de polen in habitaclu. e modelul cu carbon. Sa vedem de acum rezultatele. Eu unul, am si filtru de hota pus pe exterior, si din cate am citit pe aici, nu se mai poarta acesta lucru...pacat, ca isi face si el treaba.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Cristi nu te obliga nimeni sa ti-l dai jos , ca nu mai este la moda . Dar acum cand il ai montat si pe ala din habitaclu , cred ca sugrumi de tot ventilatia . Adica va trebui sa dai te tr 2 ca sa simti si tu ca baga ceva aer ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
dupa ce decupez orificiul pentru filtru am nevoie de ceva adeziv sa il fixez? sau intra la fix acolo? Dupa ce decupez as dori sa dau cu spuma din aceea speciala. Intrebarea mea este: dupa ce dau cu spuma, trebuie sa acopar gaura cu scotch ceva?sigpic
Comment
-
nu ai nevoie de adeziv, pentru ca filtrul 'se clipeaza' acolo. insa de spuma aia de care tot zici nu am inteles ce vrei sa faci...sau tu doar vrei sa dai cu spuma aia si pe urma sa pui capacul la loc?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
-
@Nyc: de cand, si mai ales cum de? astia care taie din dotari si umfla preturile... si pe ce versiuni? ca nu cred ca o sa se puna si pe LOGAN.
si de ce recomanzi decuparea cu aparatul de lipit? cutter-ul e prea periculos sau...?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
daca e original nu au cum sa iti intre 'elicoptere' in masina. filtrul e facut dupa marimea 'gaurii' din aeroterma. daca e din ala cu carbon atunci nu te mira...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
probabil de pe laureate in sus la ambele modele. dar mi-e greu sa cred, sicer. iti dai seama ce tepe o sa se traga si acolo, ca daca mie imi lipseste un surub din 4 la motor la injjectii(parca acolo), nu m-ar mira ca sa nu puna un filtru la cateva masini, sincer. traim in romania totusi, si aici foamea e mareDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment