Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• citeste mai sus in topic...cele cu carbon dupa ce le indoi ca sa le bagi in locasul lor, nu isi mai dau drumu la loc, si ramane loc pe unde se strecoara frunzele. filtrele originale sunt mai maleabile si isi revin dupa ce le bagi in aeroterma
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by DomnulK View Post
      sinx, iti explic al un fulger ce si cum.
      multam... acum sa vad cand mai reusesc sa ajung si eu... ca la ce program am...
      sigpic

Comment

• @k: m-am gandit putin si am gasit o noua solutie. Crezi ca ar fi mai bine ca inainte sa decupez plasticul acela sa ii fac o gaura cat sa intre tubul sa spuma... sa bag spuma si abia dupa aceea sa tai plasticul? in felul asta nu as mai avea nevoie sa astup cu nimic acolo!
        sigpic

Comment

• eu nu stiu ce vrei tu sa faci cu spuma aia. si gandeste-te ca trebuie sa dai o gaura destul de mare ca sa inrte spuma aia acolo
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• dai cu spuma inainte sa decupezi. furtunul il bagi ori pe o gaura de aerisire ori pe gaura de sub mecanismul setrgatoarelor, gaura pozitionata sub grila de plastic de sub capota.
            dar chiar poti da o gaura mica cat sa bagi furtunul, asta daca sti ca o sa decupezi acel locas pentru filtru
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• nu pricep ce tot vb despre spuma .....

Comment

• Sa va zic cum am rezolvat eu. Am fost la revizie cu masina si am gasit la magazinul service-ului filtru (60 Ron). De montaj s-a ocupat unul dintre baietii de acolo. Costul a fost 0, dar am lasat o mica atentie, asta pentru ca l-am pus sa se ocupe de mai multe maruntisuri.

Comment

• gigiman: este o spuma care se baga pe instalatia de aerisire si curata de mizerie.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• pe mine nu ma intereseaza sa montez filtrul... asta am vazut cum se face... eu vreau sa bag spuma acolo inainte sa bag filtru sa curete instalatia de bacterii...
                    @alindrgn: gaura aia trebuie sa aibe 2 mm maxim diametru... deci nu e chair asa mare.
                    sigpic

Comment

• a scos sineva motorasul de aeroterma la logan?
                      Exista un tutorial pentru asta?
                      Multumesc

Comment

• am gasit zilele trecute un filtru de polen de clio care spune nenea vanzatorul ca merge pe logan la 22 ron dar nu avea partea de plastic pe ea cum vad la voi in poze.Trebuie sa fie si cu partea de plastic nu"?

Comment

• ala e probabil si ce lde solenta. Trebuie partea de plastic, altfel iti va dansa intr-o veselie in locas. Nu are ce sa clipseze si sa il tina

Comment

• asa m-am gandit si eu o sa mai caut sapt asta.

Comment

• Ei bine am incercat si eu sa desfac grilele alea de plastic si am reusit sa rup un surubel din acela (sau diblu ce naiba este) care tine fixata gila de plastic de deasupra motorasului de la stergatoare...

Aveti idee unde gasesc sa-l inlocuiesc?

Daca monteaza cineva filtre de polen pe logan in jUD MEHEDINTI pm me
                              Last edited by skynetmhmh; 15 June 2009, 10:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si eu am rupt un bradulet care tine grila de plastic. stai linistit ca nu se intampla nimic, la mine e rupt de aproape 2 ani.
                                poti incerca la reprezentanta dacia dar o sa te coste de-ti pare rau

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google