@crististreulea vezi ca seba ii foarte posibil sa il aiba montat deja filtru din fabrica
Montaj filtru polen in habitaclu
Collapse
X
-
in principiu ai taiat bine. nu stiu care este motivul pentru care nu intra. vezi ca filtrul, in partea de sus, are un ciot in forma de cruce. ai grija sa il pozitionezi bine ca altfel va distanta filtrul in partea de sus si automat in partea de jos nu-ti va intra. eu nu pot decat sa-ti pun o poza cum ar trebui sa fie o decupare perfecta.
index.jpgsigpic
Comment
-
Multumesc lui Cristi pentru explicatii.Am montat si eu de curand filtrul,si in prostia mea,de bucurie ca am terminat decuparea,am scapat inauntru bucata de plastic decupata.Stie cineva conformatia interioara si unde ar putea sa se fi intepenit?Ca tare as vrea sa o scot! Am bagat mana dupa ea,dar nu era in raza mea de actiune!
Comment
-
vallio...aia nu e poza pusa de mine? oricum la mine s-a potrivit f bine...am ph1.Attached FilesLast edited by emyemanuel; 25 December 2009, 21:39.sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
Comment
-
Last edited by alex86; 25 December 2009, 22:05.
Comment
-
@emyemanuel da este poza de la tine
@alex86 lafel am taiat si eu si nu a intrat,deocamdata l am lasat asa bagat partial dar dupa ce trec sarbatorile o sa ma bag sa vad ce pot sa i fac. Oricum trb sa cumpar altu ca ala s-a cam rupt la cat am incercat sa-l bag.
Comment
-
Excelenta chestia cu filtrul de polen. Astazi am montat filtrul si e ok. In afara muncii de chinez pentru a taia plasticul, filtrul se monteaza usor (drept este ca am citit de pe forum partea teoretica). Ma intreb de ce cei de la Dacia nu au pus de la bun inceput un astfel de filtru (eu am dat 42 ron pe filtru Renault). Cu stima si "La Multi Ani" la toata lumea
Comment
-
montaj filtru
Originally posted by cristi3775 View PostAzi mi-am montat si eu filtrul de polen in habitaclu. e modelul cu carbon. Sa vedem de acum rezultatele. Eu unul, am si filtru de hota pus pe exterior, si din cate am citit pe aici, nu se mai poarta acesta lucru...pacat, ca isi face si el treaba.
Dupa ce ati montat in habitaclu filtru de carbon, filtru de hota de pe exterior l-ati dat jos ?Sau le-ati pastrat pe amandoua?
Filtru cu carbon retine mirosurile mai bine decat cel de exterior?
Comment
-
Da..filtru de hota l-am dat jos, caci nu am considerat necesar a fi 2 filtre de aer pe masina, tinand cont la ce reclama i s-a facut celui cu carbon.Dupa un timp, am realizat ca este o mare teapa filtrul cu carbon, deoarece nu retine mirosurile, si nici praful asa cum este aclamat. Din cauza ca materialul este un pic mai dur, si fiindca, in momentul cand trebuie sa il bagi in locasul lui, trebuie strans.....acesta nu mai revine la forma lui initiala in spatiul prevazut pentru el...ducand astfel la gol de aer...permitant prafului si mirosului sa treaca. Nu am testat inca filtrul normal de polen, dar cel montat pe exterior.....facea mai multa treaba, si era mai ieftin decat asta.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
Comment