If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
intrebare: am taiat plasticul si poate in viitor vreau sa renunt la acest filtru. cum pot astupa elegant aceasta gaura fara sa am scapari de aer? ceva de genul unui capac cu clema.
cineva spunea ca rupe elementul filtrant si ramane capacul de la exterior. este asta o solutie?
am pus si eu azi ...putina chinuiala dar am reusit. filtru folosit a fost un filtru de renault modus/clio3 la 37 lei. sper sa nu mai intre o gramada de praf pe acolo
Am o nelamurire legata de locasul acela de sub bord pt filtrul de polen. Vreau sa-mi cumpar un filtru de polen de origine de la dacia si as dori sa-mi raspundeti daca exista vre-o diferenta de montaj intre logan (cum e in tutorialul domnului streulea) si sandero pt ca am inteles ca e diferit acel locas pt filtru.
Astept rasunsuri
pai asta e ca difera un pic modelul nou de faza 1,nu ar trebui poate sa fie modificat si acolo? am intrtebat pt ca o sa-mi cumpar un filtru de polen de origine dacia si vreau sa il montez eu pe sandel
Hristos a Inviat.
Azi mi-am montat si eu filtrul de polen.
Cristi Streulea amintea sa ne punem pe filtru parfum de masina.
Eu am receptat ideea, dar i-am adus o mica inovatie: am introdus in partea de sus a filtrului un ac de seringa cu care sa injectez parfum de fiecare data cand cel de pe filtru se epuizeaza. In felul asta pot schimba si aromele. dar atentie nu se injecteaza prea mult ca se poate ca parfumul in exces sa se prelinga de pe filtru si apoi sa faca cine stie ce ,,efecte adverse''.
Atasez si doua poze cu ,,inventia'' si sper ca am mai dat o idee celorlalti.
Toate cele bune.
Faina ideea cu parfumul .Am pus si eu filtru,adica nu eu am pus,am lasat pe altcineva sa se cresteze cu cutterul .Chinuiala naibii intradevar,dar merita.
Si eu mi-am pus inainte de Paste, e super misto acum!!! Spuneau unii ca nu mai baga aerul la fel in masina dupe ce montezi filtrul. Eu am incercat toate treptele si nu mi se pare vreo diferenta. Asa e sau gresesc eu?!
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment