Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deoarece inaintea montajului filtrului este necesara curatarea instalatiei, nu se incumeta nimeni sa faca un tutorial despre asta?
    Va bagati?
    Numai bine.

Comment

• Eu am dat drumul la ventilator pe maxim (4) si am rotit comutatorul pe toate pozitiile. Se lasa la fiecare pozitie macar 1 minut, timp in care se misca si butonul de la incalzire (de la cald la rece si invers - treptat.
      Eu asa am facut pana am vazut ca nu-mi mai iese praf deloc din instalatie pe nicaieri.
      Abia apoi am taiat locasul si am montat filtrul.
      Faza cu parfumul e tare, am pus azi cam 3ml de parfum si a mirosit putin cam tare in masina. Dupa ce trece pun numai cate 2ml sau mai putin. Testez si vad apoi care e cantitatea optima.
      Dar dureaza.
      Scriu dupa aceea.
      Salutare la toti.

Comment

• Salutare

Azi am montat si eu filtru de polen, nu am apucat sa vad cat de bine filtreaza... nu a redus deloc debitul de aer.

Filtrul a costat 42 lei, este Valeo original cod 27 27 728 35R. Avea instructiuni pentru montat inclusiv decupatul plasticului. La mine nu a fost nevoie pentru ca eu aveam capac in acel loc. Pe capac tot Valeo scria. S-au mirat si cei de la dacia cand au vazut capacul.

Am un logan ambiance ph2 fabricat in septembrie 2009.

Nu mi s-a parut greu de montat, eu am lasat spatarul la scaun pana la orizontal, dar cred ca de acum ma descurc doar pipaind cu mana sub bord, nu mai tre sa bag capul.

Comment

• De unde ai luat filtru?! Are si ceva garnitura??
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• sa miroase in masina trebuie pus neaparat parfum sau are filtru asta smecher?

ps: ala de carbon e mai bun ?

pps: daca se innegreste trebuie schimbat sau se curata?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• pune parfum , ca nu are.
              daca se inegreste rau , schimba`l.
              daca e prafuit , sufla`l cu aer.

Comment

• cele de origine sunt valeo si eu tot de acela am montat si am gustat din dulcele chin al montajului :-)

Comment

• merci mult cata pentru raspunsuri
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by virago View Post
                    De unde ai luat filtru?! Are si ceva garnitura??
                    Din Iasi de la BRAS (service autorizat Dacia si Renault).

Avea doua garnituri: una pe filtru si inca o chestie care trebuia lipita pe margine de jos unde se imbina.
                    Pe instructiuni scria ca trebuie lipit pe margine acea garnitura dar eu am constatat ca nu era nevoie pt ca avea deja forma care trebuie acea margine. Tot in instructiuni scrie ca trebuie scoasa garnitura de pe filtru inainte de montare. Eu am lasat-o si etanseaza mai bine decat etansa acel capac pe care il aveam.
                    Last edited by Chip; 20 April 2010, 10:28.

Comment

• sal!!
                      cine se pricepe sa monteze filtru de polen pe logan Ph2 Laureat?

Comment

• Eu am filtru de polen de vreo un an.Deja l-am schimbat o data la 15000 km,dupa ce il suflasem pe la vreo 8000 km.Si prima data si a doua am pus filtru cu carbon activ,care a costat 38 ron.Sunt fff multumit de rezultate si tot nu pot sa imi dau seama de ce cei de la dacia nu l-au pus la loc in fabrica.
                        Iara m-am culcat tarziu...

Comment

• De tampiti ce sunt!! Era cu mult mai bine si daca puneau un capac pe aeroterma decat sa taiem noi plasticul ala!
                          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Salut. Pt. crististreulea : Poti sa fii explicit si sa spui care este pericolul decuparii la modelele cu clima? E riscant sa folosesti cuterul? La ce adancime se afla pericolul? Mersi. Din video-uri se vede clar ca esti dedicat total imbunatatirii logan.Congrats!

Comment

• Nu e nici un pericol. Nu ai ce sa tai. Eu am montat la mine si am ac si cand am taiat nu am vazut nici o conducta sau altceva. Bafta.

Comment

• nu e nimic diferit la cele cu clima.poti taia linistit,nu ai ce sa strici.
                                Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google