Filtru polen Mann CU1829. Dar decat sa dai 50-60 lei pe el mai bine iei unu ieftin ca face acelasi lucru si il schimbi la fiecare revizie de 10.000 km. Bafta!
Montaj filtru polen in habitaclu
Collapse
X
-
Salut baieti,
am reusit in final sa scap de problema apei care-mi curgea la interior. Spun in final, pentru ca in postul anterior crezusem ca am terminat punand doar silicon in jurul fitrului. Ideea e ca nu-i pusesem un silicon de foarte buna calitate sau in orice caz nu unul care sa reziste atat de bine la apa mea curgatoare. Un coleg stia unde este orificiul de scurgere si prin urmare am procedat la cautarea lui pe o rampa improvizata. L-am gasit si surpriza era ca " domnii " de la Dacia au uitat sa aranjeze mansonul de cauciuc in forma normala. Pe langa faptul ca nu era gaurit, acesta era pur si simplu indesat acolo si rezultatul era apa care ma lua pe mine cu asalt la interior. Acum am rezolvat si in sfarsit am si eu evacuare a apei, cum era si normal, pe sub masina si nu in masina. Bafta tuturor!
Comment
-
Originally posted by florin.fanatik View PostFiltru polen Mann CU1829. Dar decat sa dai 50-60 lei pe el mai bine iei unu ieftin ca face acelasi lucru si il schimbi la fiecare revizie de 10.000 km. Bafta!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
poti sa 'privesti' problema si din alta 'pozitie'. cea a lui streulea e nasoala rau. eu am pus mai multe filtre de polen pe mai multe masini si nu m-am chinuit deloc la nici una. am avut o pozitie foarte comoda. in genunchi la usa din dreapta. si cu coatele si capu in masina.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment