in partea de jos are o clapeta, apesi pe clapeta aia in sus si tragi de "limba" aia afara, si scoti intai partea de jos a filtrului si la reintroducerere bagi intai partea de sus, apoi cea de jos pana se prinde la loc in clema
Montaj filtru polen in habitaclu
Collapse
X
-
salut tuturor,
in urma cu cateva luni am urmat filmuletul de pe site pentru a-mi monta filtrul. intrucat pozitia era foarte incomoda si cutterul obosea odata cu mine incercand sa tai, am aplicat o solutie de moment care la mine cel putin a mers. Am luat o surubelnita cu varf lat si un ciocan mai mic si am batut foarte usor in margini care s-au desprins perfect pe linie. Daca a mai incercat cineva sau aveti pareri eu zic ca e o idee ce merita analizata...Race me 2 tha` hill . . .
Comment
-
eu cred ca daca surubelnita nu e cat de cat ascutita, o sa crape plasticul din alta parte, cel mai bine sa fie ascutita
Originally posted by kumpel View PostMultumesc pt indicatii, nicu_rcnsigpic
Comment
-
Originally posted by simiboy View Postsalut tuturor,
in urma cu cateva luni am urmat filmuletul de pe site pentru a-mi monta filtrul. intrucat pozitia era foarte incomoda si cutterul obosea odata cu mine incercand sa tai, am aplicat o solutie de moment care la mine cel putin a mers. Am luat o surubelnita cu varf lat si un ciocan mai mic si am batut foarte usor in margini care s-au desprins perfect pe linie. Daca a mai incercat cineva sau aveti pareri eu zic ca e o idee ce merita analizata...
Comment
-
Am montat si eu filtru de polen acum cateva saptamani. Multumit de rezultat, intra mult mai putin praf in habitaclu. Am taiat bucata aia de plastic (enervant de groasa, unde a trebuit sa puna nu au pus) cu un cutter obosit si ruginit, intr-un final a iesit perfect. Am pus filtru Motrio, fara carbon activ - 30 lei. Asta prima data, pentru "teste", in viitor o sa pun cu carbon. Si-a luat ieri un prieten filtru cu carbon activ - 22 lei din magazin de piese auto, asta da oferta (cutie aurie cu scris negru, JC Premium, are si un cod). Tot de acolo filtru polen cu carbon activ - MANN pentru Passat B6 - 35 lei. Astea sunt preturi corecte nu alea cu adaos de 100%.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Stiu ca nu se face elicopter dar e ceva in + nu in - si acum stiu de unde sa cumpar la pret corect. Daca pentru Passat-ul ala a fost 35 lei, sigur nu e mai mult pentru Logan tot Mann cu carbon. Il mai tin pe asta pana la inceputul iernii, asta inseamna un total de ~9000 km, vreau sa intru in iarna cu unul fresh sa nu am probleme cu aburitul geamurilor.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostScaote filtruld e polen, curata bine aerotema si tubulatura de aer si apoi pune filtrul la loc. Frunzilitele erau pe tubulatura inainte s apui filtrul. Parerea mea.
Comment
-
Sa va spun cum am scapat eu de frunzulite si alte cele, am scos cele 4 aeratoare mari (doar capacele), am reglat aerul sa iasa pe acolo, a "scuipat" cateva frunzulite, apoi am scos grilele de sub capota si am pus filtru de hota pe ele, prins in soricei mici (am cautat filtru din ala cum a pus streulea, gata facut, dar nu am gasit) asta pe care l.am pus eu e acelasi material, doar k l.am decupatsigpic
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View PostSa va spun cum am scapat eu de frunzulite si alte cele, am scos cele 4 aeratoare mari (doar capacele), am reglat aerul sa iasa pe acolo, a "scuipat" cateva frunzulite, apoi am scos grilele de sub capota si am pus filtru de hota pe ele, prins in soricei mici (am cautat filtru din ala cum a pus streulea, gata facut, dar nu am gasit) asta pe care l.am pus eu e acelasi material, doar k l.am decupat
asa am si eu montat tot filtru de hota "home-made"...insa au un dezavantaj mare...se strange apa pe canalul acela de golire din cauza lor...cel putin la mine asa se intampla...plus ca la cum ploua la noi si cat praf e...la 3 luni eu il schimb ca se umple de mizerii.Race me 2 tha` hill . . .
Comment
Comment