Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai si eu trebuie sa le schimb ca erau albe, acum sunt gri, si are rost filtru de polen, deoarece, aerul e filtrat de doua ori, si nu omoara aeroterma cum ziceau unii colegi
    sigpic

Comment

• nu omoara dar nici aer nu mai ai cu atata filtrare. pe treapta a doua baga aer putin si deschizi geamul si umpli masina de praf.

Comment

• Gresit. Volumul de aer este aproximativ la fel ca inainte, fara filtru montat. Se intampla ce zici tu daca filtrul era montat inainte de ventilator dar la noi este DUPA ventilator si aerul trece fortat prin filtru, cam in aceeasi cantitate.
        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• azi am montat si eu fultru de polen, DAR cand am taiat acel capac a curs cam 300 ml apa in masina, apa ce se gasea in acel loc. Apoi am dat drumu la AC si.....surpriza!!!!! toata apa de la AC intra in masina la picioarele pasagerului , prin partea de jos a filtrului!!! cuege ca la balamuc. A MAI PATIT CINEVA ASA??? M am gandit sa l izolez filtru pe margine, cu silicon si sa las in spatiu pentru un furtun, dar unde scurg apa? dau gaura in podea??????

Comment

• Sper sa vorbesc prostii dar cred ca ai atins vaporizatorul....foarte nasol.

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
              Sper sa vorbesc prostii dar cred ca ai atins vaporizatorul....foarte nasol.
              pai curge doar cand dau drumu la AC, si deja era multa apa acolo pana sa ma apuc de taiat...

am scos filtrul, am dat drumu la AC si acel radiator din stanga filtrului e ud si rece, de sus pana jos, iar apa se strange in partea de jos(normal) si curge in masina pe langa filtru,
              Last edited by busi007; 5 June 2011, 17:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ai verificat furtunul ala de scurgere al condensului sa nu fie infundat?

Comment

• nu, ca nu stiam ca are ))) am vrut sa ii fac eu ))
                  unde e pozitionat?

Comment

• Sub masina in drept cu aeroterma , sau mai exact in dreptul pedalei de acceleratie, undeva pe colo o sa dai de o bucata de teava neagra , bagi ceva pe ia sa o desfunzi.

Comment

• Originally posted by busi007 View Post
                      azi am montat si eu fultru de polen, DAR cand am taiat acel capac a curs cam 300 ml apa in masina, apa ce se gasea in acel loc. Apoi am dat drumu la AC si.....surpriza!!!!! toata apa de la AC intra in masina la picioarele pasagerului , prin partea de jos a filtrului!!! cuege ca la balamuc. A MAI PATIT CINEVA ASA??? M am gandit sa l izolez filtru pe margine, cu silicon si sa las in spatiu pentru un furtun, dar unde scurg apa? dau gaura in podea??????
                      Vezi ca sub masina este un orificiu din cauciuc cam sub aeroterma care poate sa fie infundat, ia o sarma si impinge-o usor in sus, daca spargeai vaporizatorul nu curgea apa este condens de la climatizare, ce esti nebun sa dai gaura in podea!!!

Comment

• gata, s a rezolvat!!! Multumesc, aveam acea scurgere infundatra )

Comment

• Bine ca nu ai luat bormasina sa faci alta scurgere.)

Comment

• Originally posted by busi007 View Post
                            gata, s a rezolvat!!! Multumesc, aveam acea scurgere infundatra )
                            cu placere

Comment

• filtru polen

azi am decupat si eu pentu filtu de polen si ce surpriza ma astepta acolo . doua pliculete de zahar goale cei drept si multe frunzulite si flori de la copaci atasez si cateva poze. multumesc lui crististreulea pentru tutorial.
                              Attached Files

Comment

• Cati km are masina ? Eu la 50 000 aveam mult mai putina mizerie acolo, cateva ghemotoace de praf, 2-3 frunzulite si cam atat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google