Pai si eu trebuie sa le schimb ca erau albe, acum sunt gri, si are rost filtru de polen, deoarece, aerul e filtrat de doua ori, si nu omoara aeroterma cum ziceau unii colegi
Montaj filtru polen in habitaclu
Collapse
X
-
Gresit. Volumul de aer este aproximativ la fel ca inainte, fara filtru montat. Se intampla ce zici tu daca filtrul era montat inainte de ventilator dar la noi este DUPA ventilator si aerul trece fortat prin filtru, cam in aceeasi cantitate.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
azi am montat si eu fultru de polen, DAR cand am taiat acel capac a curs cam 300 ml apa in masina, apa ce se gasea in acel loc. Apoi am dat drumu la AC si.....surpriza!!!!! toata apa de la AC intra in masina la picioarele pasagerului , prin partea de jos a filtrului!!! cuege ca la balamuc. A MAI PATIT CINEVA ASA??? M am gandit sa l izolez filtru pe margine, cu silicon si sa las in spatiu pentru un furtun, dar unde scurg apa? dau gaura in podea??????
Comment
-
Originally posted by Shakar View PostSper sa vorbesc prostii dar cred ca ai atins vaporizatorul....foarte nasol.
am scos filtrul, am dat drumu la AC si acel radiator din stanga filtrului e ud si rece, de sus pana jos, iar apa se strange in partea de jos(normal) si curge in masina pe langa filtru,
Comment
-
Originally posted by busi007 View Postazi am montat si eu fultru de polen, DAR cand am taiat acel capac a curs cam 300 ml apa in masina, apa ce se gasea in acel loc. Apoi am dat drumu la AC si.....surpriza!!!!! toata apa de la AC intra in masina la picioarele pasagerului , prin partea de jos a filtrului!!! cuege ca la balamuc. A MAI PATIT CINEVA ASA??? M am gandit sa l izolez filtru pe margine, cu silicon si sa las in spatiu pentru un furtun, dar unde scurg apa? dau gaura in podea??????
Comment
-
filtru polen
azi am decupat si eu pentu filtu de polen si ce surpriza ma astepta acolo . doua pliculete de zahar goale cei drept si multe frunzulite si flori de la copaci atasez si cateva poze. multumesc lui crististreulea pentru tutorial.
Comment
Comment