Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ei, nu chiar, am exagerat nitel. Pana la urma ai satisfactia lucrului facut cu manutele tale. Insa e destul de dificil de montat (mai bine zis de decupat), locul e greu accesibil, lipsa de vizibilatate, caldura mare (30 de grade ieri in Ardeal)... M-am chinuit singur si cu berea ...

Comment

• se poate decupa mai usor daca stai in genunchi langa masina. e mai usor asa daca n-ai burta
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Dupa 10 zile stratul de praf de pe bord e aproape insesizabil. Investitia e minima(30lei), operatia putin dificila, insa merita. Prin urmare recomand din toata inima oricui. Multumesc inca odata Cristi pentru tutoriale.

Comment

• Dupa 2 saptamani eram curios cum arata filtrul de polen:
          Attached Files

Comment

• dupa 8000km,mers 80% numai in bucuresti
            Attached Files
            Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral

Comment

• Astazi mi-am pus si eu filtrul de polen, am rupt vreo 3cm din cutter in timpul operatiunii am luat din carrefour o sticluta de parfum areon..am pus-o pe toata si nu va sfatuiesc sa faceti la fel, e prea mult

Comment

• @PetruCPG , e mult prea mult ..... mai poti sta in masina ? Sa vezi ce frumos va fi cand vor fi 40*C afara

Comment

• parfumul ala nu e ganidt pentru a fi imprastiat pe filtrul de polen. dar trebuie sa-ti mearga neuronul pt asta.

Comment

• in seara asta am iesit cu masina si deja nu prea se mai simte parfumul..

Comment

• Originally posted by Marcy View Post
                      dupa 8000km,mers 80% numai in bucuresti
                      Toate arata asa.

Daca se spala acest filtru isi pierde din caracteristici? Ma refer in sensul ca as face treaba asta o data la 6 luni iar apoi schimbat definitiv, cum e normal.

Comment

• Normal ca isi pierde . Este consumabil . Ti s-ar parea ok sa faci acelasi lucru cu filtrul de aer ?

Comment

• Salut
                          Azi am reusit sa dau si eu gaura pt filtru polen.Scule necesare:un cutter si doua lanterne.Treaba a mers relativ usor si repede.Am curatat mizeria gasita acolo cu o periuta de dinti, si apoi am igienizat sistemul cu un spray de la arexons.Cost total 62ron(30 sprayul si 32 filtrul).
                          Attached Files

Comment

• Frumos prelungitorul de la periuţa de dinţi!
                            O să vezi că vei fi mulţumit de rezultat, chiar s-ar putea să-ţi pară rău că nu l-ai montat mai devreme.

Comment

• Originally posted by gorica1979 View Post
                              Salut
                              Azi am reusit sa dau si eu gaura pt filtru polen.Scule necesare:un cutter si doua lanterne.Treaba a mers relativ usor si repede.Am curatat mizeria gasita acolo cu o periuta de dinti, si apoi am igienizat sistemul cu un spray de la arexons.Cost total 62ron(30 sprayul si 32 filtrul).
                              Ati uitat sa picurati odorizantul lichid pe filtru(al carui miros dispare in 3 zile dar nu conteaza), in rest nota 10 . Ca pont, eu am filtru fix ca al dumneavoastra, cu 22 de lei, iar acelasi filtru l-am gasit la reprezentanta cu 80 de lei.

Comment

• Multumesc pt aprecieri!De doi ani am montat filtru sub capota, dar reduce mult din debitul de aer(din plasa si filtru hepa pt aspiratoare).
                                Nu am vrut sa picur, deoarece sotia nu apreciaza mirosurile din astfel de odorizante.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google