Multumesc de raspunsuri!!
Montaj filtru polen in habitaclu
Collapse
X
-
Şi eu am montat acum un an, mi-a luat vreo 7 minute să tai gaura căci am folosit tehnica "merge şi aşa", si chiar merge , că nu se uită nimeni că am tăiat eu cu piciorul iar functional îşi face treaba.
Jeg şi bălării ce-am găsit acolo când l-am schimbat m-au dat pe spate.Last edited by ionescu liviu; 26 March 2012, 19:00.
Comment
-
gasesti pe forum la userul " tudor b ". ti-l trimite prin posta cam intro saptamana. http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=811sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
Am montat si eu azi un filtru de polen...am stat sa il montez aproximativ 20 minute...am cumparat un filtru motrio 25 lei...l-am dat cu foarte mult spray , pentru miros placut.
Ce filtru mai bun imi recomandati? as cumpara unul mann pentru ca stiu ca au produse de calitate.... as dori un filtru care sa opreasca si mirosurile daca exista Multumesc..
Comment
-
Cel cu carbon activ, estompeaza si din mirosuri. Nu e o diferenta mare, avand in vedere ca Loganul nu stie ce sa faca cu Recircularea Aer in caz de detectia anumitor poluanti, ca masinile premium. Vezi ca sunt link-uri pe thread-ul asta. Foloseste functia Search.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by VAMPY View PostSi care este diferenta intre unul normal si cel cu carbon?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment