Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vi sambata la polivalenta cu filtru si in 10 min rezolvam treaba...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• @mike26ro: sunt cam 5 cm intre vaporizator si plasticul respectiv.

@darksid3: dar de ce nu citesti topicul? din filmuletul din primul post nu se intelege deloc?
      Last edited by B 83 RMJ; 11 May 2009, 21:54.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Am inteles partea cu decupatul, etc...dar ce anume desfac sau demontez ca sa SI decupez?...dau mocheta la o parte?

Marian: Multam dar la mine e mai greu cu ajunsul la polivalenta...de obicei in week-end sunt ocupat
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nu trebuie sa dai nimic la o parte. chiar nu iti dai seama din filmulet? are si subtitrare din cate imi aduc aminte. vezi ca am pus si niste poze, cauta pe paginile anterioare
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Bine...incep sa rasfoiesc iar thread-ul...daca nu gasesc sa vezi ce-ti fac

Comment

• n-ai ce sa-mi faci..."k caut" si eu si sigur o sa gasesc. pentru ca stiu ca am postat asta in cazul in care vreun moderator nu a facut exces de zel si mi-a sters posturile. dar nu cred ca e cazul. uite ca e si cristi on pe topic, te rezolva el prin telepatie

Comment

• glumeam...m-am uitat mai atent la tutorial, ocazie cu care l-am auzit pe shtreulea scotand niste zgomote dubioase...sa vad daca incap, daca nu, las pe altul mai mititel))

Comment

• nu demontezi nimic intunecatule. daca esti mai mare si simti ca n-ai loc, atunci da, iti recomand sa dai jos scaunul. restul e telepatie

ps: nu strica o sursa de lumina cum ar fi o lanterna
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• vezi ca si subtittrarea aia nu e asa usoara.

p.s. poti aborda problema si din alta pozitie, nu cum a facut cristi, dar nici sa scoti scaunul. te poti folosi de simtul mainii si se rezolva foarte usor. nu trebuie neaparat sa vezi cand tai, te uiti inainte ca sa iti faci o idee, si pe urma cu pipaitul

Comment

• Stie cineva pentru PH2 ce filtru de polen se potriveste?!
                      Poate impartasi informatia?!

Comment

• se poate. cauta cateva pagini in urma ca am pus eu niste poze. pui acelasi filtru de polen ca si pt ph1. cauti filtru de polen pentru logan original RENAULT, sau iei de pe forum de la baiatul care vinde filtru de polen cu carbon. pretul e in jur de 65 lei la filtrul de origine la magazinele de piese

Originally posted by crististreulea View Post
                        nu demontezi nimic intunecatule. daca esti mai mare si simti ca n-ai loc, atunci da, iti recomand sa dai jos scaunul. restul e telepatie

ps: nu strica o sursa de lumina cum ar fi o lanterna
                        trebuie demontat bordul.
                        nu dai jos nici un scaun chiar daca ai 2.50 m inaltime. poti sa stai foarte frumos in genunchi langa usa, pui un pres ceva sub genunchi si e foarte simplu. sau vrei sa te 'destrabalezi' de-a dreptul in masina? eu si fara lanterna l-am pus, si pe bezna, si nu mai pusesem nici un filtru pana atunci
                        Last edited by B 83 RMJ; 11 May 2009, 22:48.

Comment

• Citit, vazut, dar totusi parca ai taiat cam mult acolo...
                          De aceea am intrebat, poate, poate

Comment

• ce am taiat prea mult? iti dau asigurari ca nu am taiat nimic in plus

Comment

• oleaca de intrebare :

io n-am treaba cu polenul in sine, ci doar cu praful de pe bord.
                              de curand am lipit cu powertape o bucata de filtru de hota la orificiul de sub grila de plastic de sub parbriz [unde-s bratele stergatoarelor, in fanta aceea ingusta de abia-ti intra degetele]. mai trebuie sa pun si filtru sub bord? repet, ma intereseaza doar eliminarea prafului si mizeriilor bagate de aeroterma in habitaclu. filtrul asta l-am pus de curand si n-am apucat sa folosesc aeroterma pana acum sa vad daca are sau nu vreun efect. si nici nu m-as pune sa bag si filtru de polen daca n-ar mai fi nevoie de inca unul pe aceeasi tubulatura.

Comment

• @bro: unu-i bun, dar mai bune-s doua. Am avut ocazia sa urc intr-un Logan cu filtru in habitaclu si unul cu ambele filtre si m-am lamurit de-a binelea: daca TudorB imi trimite filtrul, din weekend se va termina cu praful in masina mea.
                                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google