Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa e, trebuie schimbat. eu dupa ce l-am scuturat, aspirat si montat la loc, am observat ca intra mai mult aer pe aeratoare decat inainte.

Comment

• pai da, dar asta se datoreaza faptului ca inainte era plin de toate prostiile. dar daca acum il pui de nou, nu se simte nici o diferenta la volumul de aer
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Mi-am montat si eu acest filtru. Aveam destule frunze pe acolo.
        Acuma as intreba, oare mai revine filtrul la forma initiala dupa ce l-am indoit sa-l pot baga acolo? Tare ma tem ca nu va reveni la fel cum era de nou. Ca am facut proba "la rece"....si a ramas foarte sifonat . iar acolo cine sa-l mai "intinda" ?

pentru cei care au AC, sa aveti mare grija la taiat, nu bagati cutterul mai mult de 5 mm in capac, deaorece condensorul este la doar 1 cm de capac. , asa ca grija mare.

Comment

• condesatorul care era vaporizator (pac-pac)

si daca nu sti cum arata filtrul dupa ce l-ai indoit ca sa il bagi acolo, de ce nu l-ai indoit inainte sa il bagi si sa vezi daca isi mai revine? filtrul ala sta in aeroterma exact asa cum l-ai tinut in mana. nu se aduna deloc. e maleabil si isi revine dupa ce il bagi in 'gaura'
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pai l-am indoit inainte dupa cum am mai spus mai sus (proba la rece) , asa m-am exprimat, si a ramas sifonat.
            Deci sta asa cum l-am tinut in mana, indoit....nu? Buna treaba

Comment

• Mike , cam ai dreptate , asta am oservat-o si eu inainte de al monta pe al meu. Plus de asta am vazut si la alta masina cand il scosese sa-l scuture , tot asa sifonat era , deci nu-si revine la forma initiala . Asta e !!
              Si acum parca vad cu sar baieti "anti montat filtru" : v-am spus eu dar voi nu , batman, batman !
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

• nu se indoaie nimic. ce naiba nu intelegeti? ia uitati-va ca am pus 2 poze cu filtrul meu. l-am desfacut acum 2 saptamani si era negru, dar nu era indoit! numai de curiozitate, uitati-va. la voi s-a indoit ca nu ati stiut voi cum sa il bagati

edit: ca sa va fie mai comod, dati clic aici. acum e chiar mura-n gura. ce e indoit?
                Last edited by B 83 RMJ; 19 May 2009, 14:30.

Comment

• v-am spus sa nu va puneti filtru de polen ca o sa aveti probleme!
                  bine ai zis mike26ro, ramane putin sifonat filtru nea alindrgn, dar cui ii pasa, e muuult mai bine cu el decat fara el!
                  cand bagi filtrul la locul lui, incerca sa-i dai tu forma pe unde se indoaie, sa fie cutele in forma de V, sansele sa-si revina cat mai mult in pozitia initiala sunt mult mai mari. si de preferat sa nu il indoiti mai mult decat permite introducerea lui in locas
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• uita-te cristi ce indoit e al meu. si cei doi de mai sus au zis ca le sta indoit si inauntru, ceea ce e o mare prostie

Comment

• pai cum sa stea al tau indoit, daca e facut din panza simpla, filtru de hota sau ce o mai fi.
                      Uita-te la alea cu carbon, sa vezi ce groase sunt, abia le poti indoi.

Comment

• @alindrgn: Ce fel de filtru ai tu? Adica ce firma e? Al meu e cu carbon de la Zero si tot greu isi revine la forma initiala. Presupun ca rama aia de plastic o fi mai buna la tine. Ca la mine e de cati bani am dat adica mai ieftin, plus ca dupa ce l-am pus a doua oara s-a crapat putin, dar macar sta la locul lui, D-zeu stie cum.

Comment

• Originally posted by alindrgn View Post
                          si cei doi de mai sus au zis ca le sta indoit si inauntru, ceea ce e o mare prostie
                          Aline , acum sa fim seriosi tu chiar crezi ca scriem aici asa ca ne aflam in treaba? Inca nu m-am screlozat si vazul nu-mi joaca farse .
                          Cu stima, FLO.
                          , sunt cu ochii pe voi !
                          :thumbsup:

Comment

• @mike26ro: din panza simpla, filtru de hota e al tau. tu nici macar nu sti sa te uiti la niste amarate de poze. vorbesti ca sa te afli in treaba. ia uita-te la filmuletul din primul post si vezi cat de 'greu' se indoaie. e filtru cu carbon de care si-a pus cristi. sa vezi ce si-a rupt mainile. si al meu e de origine nu improvizatie cum probabil ai tu. si daca nu sti despre ce e vorba mai bine taci, ca deja imi sare mustaru`. vorbesti fara macar sa te uiti la alea 2 poze de mai sus din link.

@qiu: e filtru original, si l-am scos de 5 ori cel putin si nu are nici pe naiba.

@FLORYN: eu nu am zis ca vorbiti prostii. am zis ca ceea ce spuneti voi nu este in general, ci s-a intamplat la voi, probabil nu ati stiut cum sa il puneti. sunt cele doua poze mai sus puse de mine, e scos pentru a nu 5a oara cel putin si nu e indoit!
                            Last edited by B 83 RMJ; 19 May 2009, 20:42.

Comment

• mda, si cum iti sare mustarul?
                              daca ala alb al tau e cu carbon....inseamna ca eu mi-am pus unul uzat de pe vre-un camion RABA.

daca vad praf de acum inainte pe bord sa stii ca-mi iau ca al tau.

Comment

• aloo, domnilor, va rog frumos!
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google