Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu i-am rupt pe amandoi, dar nu ma deranjeaza cu nimic...
    sigpic

Comment

• Filtru polen fara partea de plastic

Originally posted by claudiu_buhan View Post
      ala e probabil si ce lde solenta. Trebuie partea de plastic, altfel iti va dansa intr-o veselie in locas. Nu are ce sa clipseze si sa il tina
      Salut. Eu am cumparat deja un astfel de filtru... Am cerut filtru de Logan si asta mi s-a dat. Doar "buretele" fara partea de plastic care il sustine, dupa cum am vazut in pozele voastre... Am vreo sansa sa-l montez pe asta sau ma resemnez ? Am luat un filtru Alco... M-am dus la online catalogue pe site la ei si am ales marca Dacia, model Logan, motorizare 1400 si mi-a dat ca rezultat exact filtrul pe care l-am cumparat... nu inteleg de ce n-am partea de plastic. Puteti vedea aici exact filtrul meu: http://www.alcofilters.com/filter_de...?filterId=1567 si observ ca ce scrie la remarks acolo e ciudat insa asta mi-a dat la configuratie.. Incercati si voi pe: http://www.alcofilters.com/catalogue_en.aspx acelasi lucru pentru logan 1.4.. Si daca asta nu-i bun de nimic, ce anume sa cer vanzatorului ?

Ceva idei ? Multumesc.

Comment

• azi am montat si eu filtru de polen. a fost mai usor decat credeam. la taiere am intepat cu un cutter si apoi am taiat sanatos de sus pana jos cu un cutit cu lama zimtata. a mers brici. filtru a intrat f bine. la testare, cu ventilatia la viteza 4, am vazut ca scapa putin aer pe lateral, dar am remediat acest lucru captusind marginile cu o banda dubluadeziva mai gosuta. cat despre vaporizator si teama de a-l intepa, dupa ce am vazut unde e situat, am zis ca trebuie sa fii beat sau foarte neglijent sa il intepi. deoarece l-am bagat si l-am scos de vreo 5 ori, a ramas putin botit. acum merge brici, debitul de aer nu a scazut deloc odata cu montarea filtrului. filtrul montat este unul simplu, la 35 lei. poate o sa montez si unul cu carbon, dar la anul.
        asa ca zic si eu acum, montati filtru cu incredere si nu ezitati. este o investitie cat se poate de buna.
        cateva poze pt exemplificare:

DSC04171.jpg

DSC04173.jpg

DSC04174.jpg

DSC04180.jpg

DSC04181.jpg

DSC04182.jpg
        sigpic

Comment

• Cum se numeste acea spuma de curatare al sistemului de ventilatie? De unde se poate cumpara?

Comment

• gasesti in selgros ,carrefoure...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Aici in colt de tara nu avem nici selgros nici carefour, dar cred ca dau o fuga pana la unguri...ei au

Comment

• nu stiu cum se numeste solutia..dar stiu sigur ca exista...din cate stiu eu e sub forma de spray
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• in IASI au inceput sa monteze filtre de polen reprezentantele fabricii la pretul de 100 ron, maine am programare si va zic daca sunt multumit.
                  Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• Vei fi multumit...mult praf se aduna acolo o sa vezi cand o sa-l schimbi

Comment

• O intrebare pt a fi sigur: filtrul merge pt toate tipurile de logan? pt ca eu am un Ambiance din 2006 si nu vreau sa tai degeaba pe acolo.

Mersi mult!
                      Last edited by iulyfigm; 31 July 2009, 13:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da, merge pe oricare versiune de logan
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• din cate am vazut pe cutia originala dupa ce mi lau montat la reprezentanta este facut chiar de fabrica si pe schema de montare scria toate variantele de logan trebuia sa fi facit o poza la acea schema dar leneaaaa in cutie se afla chitul de instalare(o rama autoadeziva ,cater,si filtrul)a durat maxim 15 min montarea doar pozele astea le am dar in cutie sunt in romaneste
                          Attached Files
                          Last edited by petroman; 31 July 2009, 16:40.
                          Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• Mersi de raspuns!

Dar cam ce model de filtru este bun ca sa caut si eu pe aici prin magazine?
                            Last edited by iulyfigm; 31 July 2009, 18:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu stie nimeni ce model de filtru este?
                              Ca pe pozele de mai sus nu se vede nimic avand in vedere marimea lor...

Comment

• S-a mai discutat aici... E vorba de un filtru pentru Renault Clio III sau Modus. Sunt mai multi producatori ai acestui filtru. Dar la magazin cere un filtru pentru cele doua modele Renault.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google