eu i-am rupt pe amandoi, dar nu ma deranjeaza cu nimic...
Montaj filtru polen in habitaclu
Collapse
X
-
Filtru polen fara partea de plastic
Originally posted by claudiu_buhan View Postala e probabil si ce lde solenta. Trebuie partea de plastic, altfel iti va dansa intr-o veselie in locas. Nu are ce sa clipseze si sa il tina
Ceva idei ? Multumesc.
Comment
-
azi am montat si eu filtru de polen. a fost mai usor decat credeam. la taiere am intepat cu un cutter si apoi am taiat sanatos de sus pana jos cu un cutit cu lama zimtata. a mers brici. filtru a intrat f bine. la testare, cu ventilatia la viteza 4, am vazut ca scapa putin aer pe lateral, dar am remediat acest lucru captusind marginile cu o banda dubluadeziva mai gosuta. cat despre vaporizator si teama de a-l intepa, dupa ce am vazut unde e situat, am zis ca trebuie sa fii beat sau foarte neglijent sa il intepi. deoarece l-am bagat si l-am scos de vreo 5 ori, a ramas putin botit. acum merge brici, debitul de aer nu a scazut deloc odata cu montarea filtrului. filtrul montat este unul simplu, la 35 lei. poate o sa montez si unul cu carbon, dar la anul.
asa ca zic si eu acum, montati filtru cu incredere si nu ezitati. este o investitie cat se poate de buna.
cateva poze pt exemplificare:
DSC04171.jpg
DSC04173.jpg
DSC04174.jpg
DSC04180.jpg
DSC04181.jpg
DSC04182.jpgsigpic
Comment
-
din cate am vazut pe cutia originala dupa ce mi lau montat la reprezentanta este facut chiar de fabrica si pe schema de montare scria toate variantele de logan trebuia sa fi facit o poza la acea schema dar leneaaaa in cutie se afla chitul de instalare(o rama autoadeziva ,cater,si filtrul)a durat maxim 15 min montarea doar pozele astea le am dar in cutie sunt in romanesteLast edited by petroman; 31 July 2009, 16:40.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
Comment