Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multumesc fff mult pentru raspuns!!!

Comment

• recomand montarea unui filtru de habitaclu...am pus pe masina mea si pe a unui coleg forumist si se simte in masina nu mai intra praf...mai greu cu pozitia montarii...
      low....&.....slow

Comment

• in sfarsit am "tunnat" masina cu filtrul de habitaclu.Nu inteleg de ce nu au facut din fabrica operatiunea asta.Cat s-ar fi simtit la pretul final al masinii inca 38 de lei cat am dat eu pe filtrul respetiv.Dar astea sunt alte probleme.... Pe ansamblu un lucru bun si util ce merita sa ai la masina,asa ca viitorii doritori actionati cu incredere nu cred ca veti regreta

Comment

• Astazi am scos afara filtrul de sub bord si l-am scuturat. in 6 luni de zile va spun ca am scos balauri din galeria aia. Filtrul era tesut cu fire de iarba frunze , praf , mult praf. Acum rasufla mai bine aeroterma. Trebuie sa imi dau comanda de unul nou .
          Merita montajul lui in masina
          1.2 TSI

Comment

• Ce filtre ati pus? Care sunt cele mai bune? Exista si filtre permanente care se spala? Va intreb pentru ca vreau si eu sa pun. Astazi mi-am curatat masina si parca era un covor plin cu praf. Poate voi solicita si un mic ajutor de la forumistii din Timisoara daca nu ma descurc.

Comment

• Eu unu filtre de polen permanente nu am auzit(aia nu inseamna ca n-o fi),in rest nu cred ca are vreo importanta ce marca e filtrul,ca hartia aia filtranta e cam aceeasi.Filtrul de polen a cam la fel cu unul de aer,adica tot hartie din aia ondulata numai ca are alta forma si filtreaza la fel ca unul de aer sau poate putin mai bine sau poate putin mai rau.Acum important e ca scapi de praful care-ti intra prin aerotermă in habitaclu(si e destul praf care intre pe acolo).

Comment

• intreaba la tudor b de filtre cu carbon alea sunt bune pentru logan ph1
                1.2 TSI

Comment

• Dupa ce am primit raspunsul de la vocea clientului
                  "Referitor la solicitarea dumneavoastra cu privire la montarea pe autoturismul Dacia Logan a reperului filtru de polen, va comunicam faptul ca, in acest moment, se poate monta post vanzare filtru de polent intr-o unitate service agreata DACIA.
                  Astfel, va recomandam sa mentineti legatura cu o unitatea service autorizata Dacia, pentru programare montare filtru de polen pe automobilul dumneavoastra."
                  Am fost la service autorizat Dacia si mi-au montat filtrul de polen, in locasul lui sub bord, pret 106 lei (manopera+filtru), totodata mi-am facut programare si pentru Sandero.

Comment

• Originally posted by tedugoromania View Post
                    Ce filtre ati pus? Care sunt cele mai bune? Exista si filtre permanente care se spala? Va intreb pentru ca vreau si eu sa pun. Astazi mi-am curatat masina si parca era un covor plin cu praf. Poate voi solicita si un mic ajutor de la forumistii din Timisoara daca nu ma descurc.
                    daca ai nevoie de ajutor te pot indruma eu.

Comment

• Salut, au început să monteze filtrul, acum cei de la fabrică, am văzut la un coleg ce şi-a luat un Laureate de 1,6 acum în septembrie şi avea acest filtru de polen montat din fabrică, eu mi-am luat un Laureate de 1,4 in iulie şi nu avea aşa ceva montat
                      Last edited by DANIL; 22 September 2009, 20:57.

Comment

• Tarziu s-au trezit. Chiar nu se putea monta din fabrica acest filtru??? Is incredibili astia de la Dacia... Imi spune si mie cineva cum se numeste acea spuma de curatat sistemul de ventilatie, nu am aer conditionat la masina (daca conteaza)

Comment

• (In Iasi) Cine imi poate decupa si mie locasul pentru filtrul de polen?

Comment

• Salut.
                            Am montat si eu filtru,e altceva.
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Monteaza cineva filtru de habitaclu in Galati ? Si in ce pret.Multumesc

Comment

• Originally posted by cconstantin View Post
                                (In Iasi) Cine imi poate decupa si mie locasul pentru filtrul de polen?
                                intra pe logan club iasi si pune aceasta intrebare ,cred ca e ca si rezolvat ,daca nu poti merge la dealer caremil bucium sau valea lupului in Iasi si te costa 100 lei tot chitul cu tot cu montare dureaza 15 min
                                Last edited by petroman; 24 September 2009, 21:16. Reason: Automerged Doublepost
                                Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google