Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ferarifan View Post
    Pt. catafof
    Nu pot fi decat 2 posibilitati:
    Ai mai avut pe tubulatura resturi ca frunze etc, praf. cu timpul vor fi evacuate.
    Sau nu ai pus bine filtrul. Poate a ramas agatata o parte si exista vreun gol pe unde se pot strecura frunze, dar personal cred ca nu este asta.
    Ai rabdare, mai ales daca nu ai facut pasii spusi de crististreulea adica viteza 4 prin toate pozitiile timp de 30 sec inainte de montarea filtrului.
    Domnul meu , nu exista sa fi ramas nimic pentru ca am curatat locasul de praf si am facut operatiunea cu tr4 la aeroterma.
    Doar nu sunt asa inapt sa pun filtrul pe langa...
    ce cred eu ca este e cand am apasat pe filtru sa`l introduc si nu si`a revenit complet la forma initiala si "scapa" pe acolo frunzulitele.

Comment

• Sunt unele filtre cu plasticul mai rigid, care nu mai revin la forma initiala dupa ce au fost indoite. Am avut vreo 4 modele pana acum si nici unul nu era la fel cu cel dinainte.
      Oricum, cel mai scump a fost si cel mai rigid - cel cu carbon.
      GL-22-TOF

Comment

• pai tu ai indoit unde era plasticul ?
        la mine capatul e de plastic , restul e de hartie

Comment

• Impulsionat de realizarile voastre si dupa filmul lui @crististreulea am decupat si eu azi locul pentru filtru , problem e ca nu stiu cat sa tai, sa tai pana jos? nu am luat filtrul inca asa ca nu pot masura sa vad cat intra.
          Si daca i-mi puteti spune ce filtru ar fi mai bun? (am Ph2)
          Attached Files

Comment

• Originally posted by Vlad Ioan View Post
            Impulsionat de realizarile voastre si dupa filmul lui @crististreulea am decupat si eu azi locul pentru filtru , problem e ca nu stiu cat sa tai, sa tai pana jos? nu am luat filtrul inca asa ca nu pot masura sa vad cat intra.
            Si daca i-mi puteti spune ce filtru ar fi mai bun? (am Ph2)
            Da trebuie taiat pana jos alfel filtrul nu intra pt ca are o rama de plastic. Spor la treaba dar ai grija cum tai acea portiune... sa nu tai prea mult, ar fi recomandat sa cumperi filtrul si apoi sa te apuci de treaba. Pana la urma merita operatia . Iti recomand sa cumperi filtru Mann, se potriveste cel mai bine acolo.
            sigpicBIKER INSIDE

Comment

• Poate nu m-am exprimat bine.
              Exact cum ai spus asta poate fi problema:
              "ce cred eu ca este e cand am apasat pe filtru sa`l introduc si nu si`a revenit complet la forma initiala si "scapa" pe acolo frunzulitele"
              Scoate-l si verifica: ce costa?
              Bafta.

Nu cred ca am postat chiar bine dar in legatura cu mirosul urat cred ca este de la mucegaiul din circuitul climei. A incercat cineva alta metoda in afara de spray in tubulatura? Cu ce rezultate? A auzit cineva de "terosept" bagat pe la vaporizator? apropo nu reusesc sa gasesc acest orificiu la motorul cu 16 valve.M-am uitat sub motor cu lanterna si nimic.
              Last edited by ferarifan; 8 May 2010, 20:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                pai tu ai indoit unde era plasticul ?
                la mine capatul e de plastic , restul e de hartie
                OK, filtrul e de hartie, dar are pe langa capac si o rama de plastic care sa tina hartia in pozitia normala. Acele lamele se indoaie la introducerea in aeroterma, si in mod normal ar trebui sa revina la starea initiala. Doar ca sunt unele filtre care au acest plastic mai rigid si ori se crapa ori nu revine complet la forma initiala, ceea ce duce automat la functionare necorespunzatoare.
                Attached Files
                GL-22-TOF

Comment

• uite exact asa e si al meu.
                  m`am apucat sa izolez cu filtru de hota si gaura centrala de sub plasticaraie si dedesupt la plasticaraie , unde sunt gaurelele alea.
                  poate poate mai retine ceva

Comment

• Voua va mai iese aer pe langa filtru? La mine iese intr-o veselie

LE: Am aflat problema. Un filtru Mann care nu are cod CU1829 ci alt cod. Il schimb zilele astea cu altul...asa se intampla cand nu belesti ochii si te lasi pe mana ageamiilor care vand piese auto.
                    Last edited by darksid3; 10 May 2010, 20:38.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• mai iese si la noi, mai dam cu silicon, etc
                      ce sa-i facem daca nu avem bani de filtre originale

Comment

• am gasit la supermarket un filtru de polen "no name" ma intreb oare daca ar merge pus ?!
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• daca o avea aceleasi dimensiuni nu vad dc nu l-ai putea pune,dar poate materialul filtrant nu e lafel de bun ca unul mai de firma.

Comment

• Uraaaaasa!!!!!!
                            Am reușit după puțin chin și Doamne iartă-mă, pomenirea boilor de la Dacia care nu au pus, cu ajutorul soției care a ținut lanterna, am reușit montarea filtrului, nu din prima că au mai fost ceva resturi dar din a doua, iar în faza a treia am pus și parfum.
                            Era să uit: înainte am pus ventilatorul pe 4 și am răsucit ventilația pe toate pozițiile ca să scoată mizeria.
                            Filtru Mann, sper că e bun.
                            Prima impresie mai puțin zgomot și nu mai bagă toate mizerile.

Comment

• ce filtru se potriveste perfect pe logan sau toate is la fel ?
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Filtru de Renault Clio 3 găsești la magazin eu am Mann.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google