If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
trebuia procedat lafel ca la folia pt geamuri, cu un sampon ph0 jhonson baby spre ex, dadeai cateva fas-uri pe stalpi, si pe sticker cand il dezlibeai.
Fa si tu un tutorial despre ce vorbesti tu Ce a facut Cristi aici sunt sigur ca a ajutat multa lume...
Stii vorba aia "multi viteji dupa razboi se arata"
daca observati la inceputul filmuletului, prima atingere a stikerului se lipeste fara sa vrea cristi, si stiu asta pt ca si eu am patito, mie mi-a iesit abea la al 2-lea set de stiikere...un fas fas d-ala de geamuri, cu sampon in ele face ca stikeru sa alunece si sa il aranjezi cum vrei, dupa aceea, cu o racleta, sau racaitoare d-ala de gheata cum avea el, indepartezi samponul de sub stiker, si e gata,
Vorbesc din proprie experienta, am trecut prin ambele.
Asa se pune si cea de la fabrica, mi-a zis cineva de la dacia. Ca doar nu sunt angajati 100 oameni sa stea cate 15 min sa lipeasca alea....get real
a iesit ok ! dar pentru bule , puteti folosi si un feon , insa nu foarte aproape deoarece arde autocolantul , autocolantul , se poate dezlipi la fel , de incalzeste cu un feon, astfel incat autocolantul, "cand il pipai" sa fie cald-fierbinte, insa sa nu il ardeti !!! aici e o problema, si se poate face asa pe bucatele .In caz de mai ramane lipici , se poate curata cu cun solvent (benzina, diluant, etc.)
P.S. ca "scula" mai poti folosi si : un card de bancomat, buletin , permis ,sau daca ai prin dotare o bucata de pasla mai tare putin .
Eu am cumparat 0,5 m folie cu aceeasi textura ca aia originala (in Calarasi nu am gasit folii Prestige) si a iesit super! Nu a mai fost nevoie de vopsea pentru ca am acoperit si partea cu pricina.
Oricum, daca nu vedeam filmuletul nu ma apucam.
Mersi frumos, domnu' Cristi!
eu cand am pus autocolantul pe stalpi am avut o bucata de pasla d-aia speciala sa pus autocolant... e cat un pachet de tigari de mare si este absolut minunata. Nu zgarie autocolantul si scoate orice bula de aer de sub el!
Exista folie Prestige originale?Cat costa?
Am avut si eu de acum 2 ani luat la metru folie imitatie fibra de carbon cu 30 de lei metru dar nu au fost asa bune ca s-au strans in 2 ierni si vara asta au plesnit in unele locuri si se vedea nasol plus ca se vedea si dunga unde s-au strans!
Le-am dat jos si m-am chinuit sa sterg lipiciul ramas pe vopsea pana am facut besici la degete ca nu stiu vreo solutie care sa dizolve lipiciul si sa nu atace vopseaua!
Daca la folia asta nu patiti la fel mi-as pune iar! Stima!
sa cumperi folie separat nu cred ca o sa gasesti. stiu ca este de calitate si e putin plasticata.
numa daca iti comanzi la silviu_79 respectiva folie gata taiata la dimensiun.
ca sa cureti lipiciul ramas de la folie, imbibi o carpa de bumbac in benzina si spor la frecat. nu trebuie sa apesi, pur si simplu se dizolva incet acel lipici
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment