Senzatiile unei remapari la un dci
Senzaţiile unei remapări
Collapse
X
-
Senzaţiile unei remapări
Last edited by crististreulea; 14 December 2008, 10:47.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan -
Originally posted by Seba View PostVreau sa te felicit ca ai scos cu 2 zecimi mai bine suta decat un 16v cu 20 de cai in plus intr-adevar, e doar o senzatie..."Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
iuli are mcv, streulea are berlina. si streulea e si obisnuit sa-l arda. si da, cutia de mcv e altfel etajata decat cea de berlina, plus ca aia de dci85 e ceva mai "lunga" decat aia de berlina. si mcv-ul are cateva sute de kg in plus... e normal sa-l ia berlinaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
pai tre sa foloseasca cuplu ala la maxim .Era un filmulet undeva,s-a filmat unu cu un MCV de 1.4 ,a luat suta undeva in 16 sec )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment