''Scoaterea'' Unei Zgarieturi Profunde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa stii ca n-am fost 100% convins ca va iesi.
    Acum ca am facut treaba asta la mine, putem repeta si la tine (materiale sunt).

PS: imi aduc aminte ca o ai zgariata , daca am spus ca trebuie corector probabil ca sunt destul de groase/late zgarieturile. La mine era ceva sub 1 mm latime, dar adanca.

Sa stii ca n-am fost 100% convins ca va iesi.
    Acum ca am facut treaba asta la mine, putem repeta si la tine (materiale sunt).

PS: imi aduc aminte ca o ai zgariata , daca am spus ca trebuie corector probabil ca sunt destul de groase/late zgarieturile. La mine era ceva sub 1 mm latime, dar adanca.
    Last edited by Octavian; 4 January 2009, 00:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Offtopic:Mai hai pe la intalniri sa rezolvam cumva.

Comment

octavian, ce zici, la mine are vreun rost sa incerc? sau dau banii degeaba? la my ride, postul #84.

sau cine stie daca as avea vreo sansa(chiar si prin alte metode), il rog sa spuna
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Mai nea Octaviane, vad ca te-ai scos. Bravo tie , felicitari. Am sa incerc si eu metoda asta a ta , sa vad scap de un "cosmar", de pe usa soferului?
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
            octavian, ce zici, la mine are vreun rost sa incerc? sau dau banii degeaba? la my ride, postul #84.

sau cine stie daca as avea vreo sansa(chiar si prin alte metode), il rog sa spuna
            Poti sa incerci, dar mai mult ca sigur ca 100% n-o scoti, arata urat si ai cateva locuri unde e patrunsa rau.

Florin: daca nu e lata zgarietura merge, la mine era foarte subtire in diametru, dar pana la grund (simteai la unghie ).

Comment

atunci n-are rost sa dau 70 lei pe toate ustensilele ca sa constat ca oricum nu merge. o sa mai caut carioca cu culoare din aia pentru zgarieturi, special pentru masini. poate gasesc. ms oricum pentru ca mi-ai raspuns
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Un polish (cum ar fi ''Scratch Out'') e vreo 15-20 lei, ca sa scoti zgarietura e suficient numai asta.
                Oricum e bine sa-l ai prin casa, din cand in cand mai apare cate o zgarietura mica ici-colo.

Comment

mai vedem...sa mai dea caldura si o sa vina si curatenia de primavara la masina si atunci o sa umblu mai mult. acuma e fain afara...primavara, dar de luni cica se raceste, asa ca nu ma strofoc acuma. i-am pus lac de unghii sa nu rugineasca in timp si noroc bun

Comment

Un polish este bine sa se foloseasca macar de vreo 4 ori pe an.Elimina acele zgarieturi de ,,paianjen".

Comment

si eu am partea dreapta facuta zob de un "prieten" cu cheia. este foarte adanc.initial am inserat vopsea cu acul si seringa foarte fin ca sa umplu acel gol. dupa am bagat polish. nu s-a remediat 100% dar nu se mai vede albul acela pe vopseaua gricomete. se vad doar niste dungulite, mult mai greu de observat.
                      fara

Comment

Originally posted by Red_Alin View Post
                        Un polish este bine sa se foloseasca macar de vreo 4 ori pe an.Elimina acele zgarieturi de ,,paianjen".
                        Alin, polish la masina faci cel mult o data pe an.
                        De ceruit, o cerui cat vrei (ceara simpla, fara combinaturi cu polish).

Comment

E putin Tavi o data.
                          O sa iti demonstrez asta.

Comment

pai am ji eu o zgarietura cam de 0.5 cm latime si max un mm adancime poate si mai putin ce as putea face??
                            si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

Cum...? Lata de juma de centimetru? Nu cumva 0,5 mm?
                              Sau 0,5 cm lungime? Pune o poza daca poti.

Comment

da ai auzit si citit bine lata de jumatate de cm si cam 10-15 cm lungime e facuta de un "prieten" (daca intri pe pofilul meu ai o poza e cam de la distanta dar se vede cat e zgarietura)
                                si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google