''Scoaterea'' Unei Zgarieturi Profunde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

octaviane... zgarietura ta nu era pana la grund nici daca ma fac eu popa. lacul cand se zgarie se albeste. o zgarietura pana la grund poti sa o freci si cu mama polishului ca nu mai iese... am eu una pe capota de 100cm pana la grund daca tu o scoti iti dau loganul

Comment

nimeni nu stie ?

Comment

se pare ca scriu degeaa ... loganul nu are lac ... este vopsea 2k lucioasa

domnu user, ti-am dat un id de mess si un link ... daca nu iti rezolvi problemele asa ... fara suparare ...
        sigpicMy ride

Comment

Originally posted by silviu_cos View Post
          octaviane... zgarietura ta nu era pana la grund nici daca ma fac eu popa. lacul cand se zgarie se albeste. o zgarietura pana la grund poti sa o freci si cu mama polishului ca nu mai iese... am eu una pe capota de 100cm pana la grund daca tu o scoti iti dau loganul
          Probabil ca nu era pana la grund. Cert e ca se simtea la unghie zgarietura.

Comment

acum mi-am adus aminte problema se pare ca am rezolvat-o aveam prin garaj o crema pentru luciu adusa de varul meu din germania si am dat cu ea , am frecat bine cu o carpa moale si cu un marker din ala de retusuri luat dintr-un hypermarket si abia de se mai cumoaste toate cele bune si multimesc pentru sfaturi

Comment

Azi mi-am luat un tub de spray de la Sinto...pe capacul tubului scrie gri platine...Dacia.Si codul vopselei.
              Sa dea caldura si am de retusat niste mici ciupituri de pe capota cauzate de pietre.
              Spray-ul se gaseste in Selgros si costa 14 roni...au si alte culori din paletarul Dacia.
              Attached Files
              sigpic

Comment

va salut.am masina de 4 ani si niciodata polish sau ceara...si pe la spalatorie mai rar....si dupa o spalare am observat tot ce a indurat masina in toti acesti 4 ani si anume mai multe zgarieruri superificiale care se vor lua cu polish cu granulatie fina...dai am cateva adanci pe tabla....se vede alb...la 2 dintre ele se simte putin la mana dar am una cam adanca..se simt la mana "buzele".Ce e de facut cu astea?(merge sa fac precum Octavian?? ). Cea care ma doare pe lanaga aia adanca e una pe grila radioatorului..tot asa se vede alb dar nu se simte la mana.Asteia ce pot sa ii fac?

Comment

Va salut.Am o zgarietura urata de cheie..incepe pe portbagaj se termina pe aripa stanga fata..5 elemente incluse:portbagaj ,aripa spate stanga,usi,aripa fata..Problema e ca trebuie sa le scot urgent ca trebuie sa fac poze la casco.Nu vreau sa ma apuc sa vopsesc toate elementele..M-ar duce undeva la 20 de milioane.
                  Cum le scot?Se poate scoate din polish?
                  Zgarietura e pana la grund...Zgarietura de cheie ce sa mai.Nu e lata deloc.Zgarietura normala de cheie.

Nimeni nimic?
                  Last edited by Pacco; 22 January 2012, 18:22. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

Dupa mine, daca nu gasesti un respuns, cel mai bine te intelegi cu agentul asigurator sa nu iasa in poza. Asa fac eu cu parbrizul meu putin (mai mult) crapat intr-un colt - de vreo 2 ani. Nu ma indur sa schimb numai parbrizul pe CASCO.

Comment

• cred ca o sa vrea si domnu' acolo de o bere ) sau de un bax )
                      I changed her oil , she changed my life
                      sigpic

Comment

• Nu prea am eu mana de dat, si ptr CASCO chiar nu dau ceva in plus - a se citi bere sau altceva - fiindca ma gandesc ca oricum ii umplu buzunarele agentului cu taxa primei de asigurare platita degeaba timp de ... bip .. ani! Intre noi fie vorba, am fost sfatuit chiar de agent. Stie el ceva, om simtit.

Comment

• zgarieturile de pe plasticul de pe spoiler fata ( de sub far ) se pot scoate? de fapt nu sunt chiar zgarieturi e mai mult stearsa... se poate remedia si daca da cu ce? Mersi

Comment

• de pe plastic , nu , oricum nu o sa mai arate ca inainte las-o asa

Comment

• Zgarietura e prea mare si prea urata.Nu are cum sa nu se vada in poza.E aproape pe jumate de masina.Deci agentul care mi-a facut asigurarea este prieten de al meu si sta cu mine in bloc si mi-a zis clar :bai iti fac pozele asa...tu vezi ce faci cu zgarietura asta,si cand o faci ,facem alte poze .De ce vreau sa scap de zgarietura? In caz ca am vreo paguba cu elementele care au aceasta zgarietura adica (aripa fata spate stanga,usi stanga ,portbagaj) vor fi reparate/inlocuite DAR NU SI VOPSITE.Asta e problema..
                              sigpic

Comment

• nu vreau sa demontez acest thread dar o sa va spun o vorba ce mi-a spus-o mai multi tinichigii:ce s-a atricat nu mai poti scoate asa cum a fost in veci.singura varianta fiind vopsirea dar si asa o sa fie o mica diferenta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google