cred ca o sa o las asa cum e si data viitoare mai atent in parkinguri Mersi !
''Scoaterea'' Unei Zgarieturi Profunde
Collapse
X
-
Salut am si eu o zgarietura de aprox 1 mm latime, din cate am inteles poate am sanse sa o scot cu polish, dar am alta nedumerire, m-am trezit cu niste stropi de vopsea pe spoilerul din spate(partea neagra)si putin pe portbagaj, am dat fuga la spalatorie am spalat-o si un ,,meserias" de acolo s-a pus cu diluant sa-mi stearga picatelele de vopsea de pe tabla si de pe spolier dupa care i-a dat un polish, pe tabla a iesit bine dar chestia mai nasola e la spoiler care din cauza diluantului s-a decolorat si e albicios. Un prieten mi-a spus ca ar fi o solutie(nu mai stie cum se numeste) care ar ajuta ca spoilerul sa revina la culoarea initiala. Ce parere aveti? Cum pot face sa scap de petele alea albe si cu ce anume?
Comment
-
Folositi cu incredere T-Cut Scratch Remover Nano Tehnology.Costa doar 30 de lei tubul, neaparat in culoarea caroseriei.L-am cumparat din Auchan.Cel putin la mine a facut minuni.Am avut zgaraiata masina de cand mi-am montat carligul la service.Turbatii aia au zgaraiat-o in ultimul hal cand au demontat bara spate.
Comment
-
Salutare..am si eu o problema cu GOLAN bleumarin..cand sa scot masina din curte a venit o rafala de vant si a proptit poarta in usa din dreapta fata..acum opera de pe usa este cam cat un patrat cu latura de 1cm pna la tabla si plus de asta in acel loc este si tabla putin indoita. Cum fac fratilor sa remediez asta cat de cat?sigpic
Comment
Comment