''Scoaterea'' Unei Zgarieturi Profunde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O sa incerc si eu, ca mi-au tras niste zgarieturi cu cheia pe portbagaj.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Originally posted by ioneluxxl View Post
      da ai auzit si citit bine lata de jumatate de cm si cam 10-15 cm lungime e facuta de un "prieten" (daca intri pe pofilul meu ai o poza e cam de la distanta dar se vede cat e zgarietura)
      Ooo... nasoala.
      N-ai cum sa o scoti din polish.
      Incearca creion corector, eu n-am incercat niciodata, dar ma gandesc ca mai rau decat e n-ai cum sa o faci.

Comment

E urata, si adanca si lata. Am vazut-o azi la intalnire. Posibil sa mearga cu creion corector desi am rezerve.

Comment

unde se gaseste acest creion corector? ca la magazinele de piese si vineri, si sambata si azi se uitau la mine ca la felu` 7. la carrefour si real nu am gasit, desi pe forum citisem ca se gaseste, mai de mult ce-i drept
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

sa speram ca va merge nu cer marea cu sare doar sa nu se mai observe in halul ala
            si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
              unde se gaseste acest creion corector? ca la magazinele de piese si vineri, si sambata si azi se uitau la mine ca la felu` 7. la carrefour si real nu am gasit, desi pe forum citisem ca se gaseste, mai de mult ce-i drept
              Cica in Cora s-ar gasi asa ceva.

Comment

cora la noi acuma e in plan de proiect. nu stiu de ce nu s-au apucat inca de ridicat schela...deci n-am sanse. am facut rost de o adresa, o sa merg zilele astea sa vad ce si cum
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

octavian...am si eu zgarieturi si as vrea sa le scot.te rog mult spune.mi si mie produsele care le.ai folosit.marca lor si cate o poza te rog mult.multumesc anticipat
                  TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

si eu am avut o zgarietura de vreo 30 cm si lata de vreo 1 cm si ceva nush q ce a fost facuta...nu era adanca dar se cunostea ajea alb am remediato aproape 95 la suta se vede numai cand e curata si cand te uite de fffaproape!mai am una subtire i fata am dat si ala aia cu polish dar nu a iesit vreau sami iau un creion..

Comment

bogdan...pe bara am reusit cu un spray sa acopar niste zgarieturi(a durat ceva)...
                      mi.am luat saptamana trecuta creion..azi ma apuc de treaba.sper sa iasa bine.salut
                      TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Flavio cat ai dat pe creion?

Comment

nu am reusit sa-mi cumpar creion dar iam cerut unui vecin vazandu-l ca dadea si el la niiste zgarieturi in fata blocului!ce pot sa spun..zgarietura nu se mai conoste decat daca te uiti de aproape nu se mai vede alb ca inainte

Comment

cu asa ceva ce as putea face? oricum pe aripa trebuie chit ( nu se cunoaste in poze dar in realitate e adanc, pan la tabla ) .

e masina unui prieten si a fost lovit in parcare, nu stie de cine . trebuie revopsit?
                            Attached Files
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

pare a fi destul de noua masina... nu are casco? polishul sigur nu scoate numa maruntisurile de acolo. Cand ai vazut alb inseamna revopsire...
                              Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

eu cand am lovit o masina in parcare aveam aripa stanga spate alba si aripa fata dreapta la jeep-ul care l-am atins tot alba era. dar cand am dat cu mana pe aripa la mine s-a sters tot albul ala...nici acuma nu imi pot explica de unde a aparut acel alb, mai ales ca a mea e rosie si jeep-ul era negru. avea doar cateva zgarieturi care se vedeau daca te uitai atent, si le-am scos acuma cu un polish luat din selgros. cu care am scos si petele de la lichidul de parbriz de pe capota si inca niste zgarieturi (si vopsea mata) care credeam ca o sa iasa numai la revopsire, dar am ramas surprins sa vad ca si-a recapatat si luciul. nu pot sa imi explic cum

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google