''Scoaterea'' Unei Zgarieturi Profunde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@beso: masina are 1 an . nu are casco, desi i-am zis de j`mii de ori . e ford focus, l-a costat 15.000 epuri si nu si-a facut casco ( d'ohhhh )
    @aline: recomanzi un polish bun ?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

intradevar polisul scoate foarte putin si mai mult da luciu in nici un caz nu faci nimic asa nu scapi fara sa revopsesti,si sa dai si destui epuroi si sa nu-ti faci casco.......

Comment

Polishu nu poate sa scoata asa ceva,trebuie revopsita neaparat.

Comment

asta i-am zis si eu, asta este

multumesc pt raspunsuri .
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by tzony_18 View Post
            @aline: recomanzi un polish bun ?
            la cum arata in poze cu polish-ul nu o sa rezolve nimic. polish-ul care il folosesc eu sau cel pe care il folosesc altii (tot pasta este) se foloseste pentru zgarieturi mici, chiar daca e cu cheia si pana se vede alb, daca ai rabdare si mana buna la frecat 'circular' ai sanse sa o scoti. mumus din brasov si-a scos asa o dunga de cheie de vreo 30 cm, dar are si 'spor' la mana.
            eu cand am atins masina au ramas cateva zgarieturi care nu se vedeau decat de aproape, si era plin de alb, care s-a sters cand am dat cu mana. de jeep-ul omului nu m-am atins dar si ala era alb, si mai mult ca sigur ca nici ala nu avea nimic. altfel trebuia sa am si eu. daca chiar vrei, iti zic ce pasta folosesc eu, dar iti scriu maine ca am pasta afara in dulap si nu mai ies acuma. e intr-un ambalaj verde (tub de pasta de dinti) si e undeva la 30-35 lei.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

dar niste solutii sigure pentru scos zgarieturile de la bari , adica de pe plasticul negru...

sigpic

Comment

exista o solutie care cica e polish pentru plastic. nu am cautat-o desi ma cam bate gandul... polish-ul pentru tabla daca ai dat pe plastic se albeste, ca intra in porii plasticului, conform instructiunilor si practicii, ca am patit-o la stropitoare.
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

In Braila unde gasesc sa cumpar un creion corector de vopsea?Am tot auzit de el da nu gasesc.
                  Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

si totusi , alin , sti vreun nume exact ceva? ca asa am auzit si eu ca exista dar degeaba...
                    eu am folosit un ``plastic renouver`` dala din omv dar degeab si am dat si 30 de lei nu prea am observat mare lucru...

sigpic

Comment

Originally posted by amg View Post
                      In Braila unde gasesc sa cumpar un creion corector de vopsea?Am tot auzit de el da nu gasesc.
                      incearca la POLICOLOR
                      sigpic

Comment

mai baieti, nu va mai chinuiti cu creioane corectoare ca nu-s de durata si nici 100% aceeasi culoare, cel mai bine luati codul vopselei de pe stalpul masinii si mergeti la un service care are vopsitorie si preparativa 100 ml de vopsea care iese 100% ca cea originala.Eu asa am facut, si era o culoare destul de pretentioasa (bleu ottoman ) metalizata si a iesit vopseaua identica cu cea a masinii;cand m-am dus sa comand nici nu aveau inca reteta pentru codul respectiv,au sunat chiar atunci nu stiu unde...si le-a dat reteta.Dupa ce ati preparat vopseaua, va puneti o cantitate mica intr-o sticluta de oja care are si acea pensula mica pe care o ajustati in prealabil sa fie subtire, pe cealalta o puneti bine intr-o sticla inchisa ermetic sa nu se evapore diluantul din ea si cu o mana de artist puteti retusa orice zgarietura adanca.Trebuie sa dati mai multe straturi pana ce santul zgarieturii ajunge la acelasi nivel cu marginea zgarieturii,adica se umple adancimea acesteia cu vopsea.Cand s-a uscat bine "polish-ati" pana se egaleaza nivelele dupa care dati cu un pic de lac , asteptati sa se usuce si din nou polish.Asta e avantajul co vopseaua la comanda i-ti da si un pic de lac si intaritor pentru el.Mie mi se pare cea mai buna metoda de scos zgarieturile adanci pana la tabla, fara a revopsi integral. Poate daca te uiti atent se va mai cunoaste ceva, dar pentru cine nu stie ce e acolo nu se mai vede nimic.Insa repet, mana de pictor fara tremuraturi si lucrat curat fara praf. Nu va chinuiti cu corectoare ca nu merge.
                        = ABS Plus 1.6 Mpi =

Comment

Ai dreptate, cred ca e cea mai buna solutie.

Comment

Originally posted by nicu_studio View Post
                            mai baieti, nu va mai chinuiti cu creioane corectoare ..............................
                            Cat te-a costat 100ml de vopsea+lac+intaritor (banuiesc ca difera preturile dupa culoare)
                            Si ai spus ca, codul culorii se gaseste pe stalpul masinii (unde exact - este pe stalpul din dreapta oeticheta dar scrie multe pe acolo. Care este pentru culoare)
                            Pentru polish-ul final ce produs ai folosit?
                            Inca ceva:
                            - cu ce se degreseaza suprafata initiala?
                            - pentru a izola zgiritura se poate folosi orice tip de hartie saueste unul special pentru masini?
                            Last edited by vdingo11; 22 July 2009, 16:51.

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/coduri...ghlight=coduri in linkul ala gasesti codul
                              am facut si eu comanda de 100ml vopsea jaune torunesol (galben) de la Klar, vopsea nemetalizata cu lac si intaritor si m-a costat 20 ron
                              sigpic

Comment

Multumesc frumos pentru link. Acum m-am lamurit (am scris si pe celalat post cu codurile de culori ca ar fi bine daca cineva care cunoaste ar scrie semnificatia acelor coduri de pe tipla de pe stalpuldin dreapta - eu am loganul din septembrie 2006 si in manual nu am gasit asa ceva)
                                De comandat ai facut-o online sau ai magazin in localitatea din care esti?
                                Atasez si eu mai jos o imagine cu zgirietura mea sa va spuneti parerea daca pot incerca cu vopsea si lac si apoi un polish?

Precizez ca zgirietura este doar acea linie( ce se vede in jurul ei este praf)

Multumesc anticipat.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google