''Scoaterea'' Unei Zgarieturi Profunde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vdingo11 View Post
    Acum m-am lamurit (am scris si pe celalat post cu codurile de culori ca ar fi bine daca cineva care cunoaste ar scrie semnificatia acelor coduri de pe tipla de pe stalpuldin dreapta - eu am loganul din septembrie 2006 si in manual nu am gasit asa ceva) ..............
    Imi cer scuze ca am spus ca nu este in manual dar nu am cascat eu bine ochii. Este la pagina 6.02 semnificatia acelor coduri

Comment

Pai a ta e zgarietura?? , uita-te la ale mele.A ta iese sigur, comanda-ti vopsea mai ales ca sigur o sa mai ai nevoie.
      Attached Files
      = ABS Plus 1.6 Mpi =

Comment

Ce analfabet... cel ce ti-a scris pe masina, sau scrijelit, ca nici macar nu inteleg ce-a vrut sa scrie... Dar a subliniat de doua ori ca sa fie sigur ca ai inteles mesajul.
        Pacat ca exista asemenea oameni...
        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Mai baieti nu stiu cum e cu polish-urile astea dar la a mea e greu sa ii gasesc un polish bun.E culoare albastru marin si am incercat sa scot niste zgarieturi mult mai usoare din ce au pus baietii poze si tot degeaba.
          Am incercat cu ceva polish Formula,apoi cu Prevent,apoi cu ceva polish nemtesc(nu mai stiu cum ii zice) si tot degeaba.

Comment

Imi puteti spue va rog de unde pot comanda in Iasi vopsea si lac pentru a remedia zgirietura?

Comment

Originally posted by vdingo11 View Post
              De comandat ai facut-o online sau ai magazin in localitatea din care esti?
              am fost la magazin in braila, iar acolo au fabricat 100ml in 10 min
              sigpic

Comment

In Iasi distribuitorul Klar este Anko Impex din Calea Chisnauilui nr. 98-100 in incinta Etnis. Asta daca mai intereseaza pe cineva din Iasi.
                Am mai gasit si policolor SA Iasi pe langa siraj pe undeva.
                M-am uitat si pe site la policolor.ro si nu inteleg cine produce aceste vopsele: klar sau policor (vad ca pe site la policolor trimite la klar). As vrea sa stiu ca sa incerc unde este mai de caliate ca sa fie exact ca si a mea.

Comment

salut Octavian ce zici de mandretea asta iese cu metoda ta oare? merci mult astept raspuns, cu stima!
                  Attached Files

Comment

Am gasit si eu astazi la un service niste albastru marin (el spune ca este pentru logan, pe cutie nu avea nici un cod nimic, era dela klar. Am aplicat prin portbagaj sa vad diferenta si mi se pare un pic mai inchis, dar si putin gros. Se intinde aiurea. Adevarul este ca mi-a datsi niste intaritor cica si pe ala nu l-am amestecat laaceasta proba. Poate daca amestec se va intinde mai bine).
                    Inainte de a da pe zgirietura vreau sa ma asigur daca am inteles bine pasii ca sa nu iasa o atastrofa.
                    1. degresarea zgirieturii - aici sincer nu stiu cu ce se face. Si nici nu as vrea sa iau o cantitate mare ca si va costa pe masura. Daca poate specifica cinea un penson ar fi ok
                    2. amestecarea vopselei cu intaritorul (care este proportia? O fac din ochi?)
                    3. repetarea pasului 2 pana se egalizeaza suprafata dintre zgirietura si restul
                    4. polisharea zonei (banuiesc cu polish abraziv mediu????)- aici sincer va rog sa ma credeti ca din toate topicurile pe care le-am citit nu stiu ce sa iau. Am inteles ca 3M este cel mai bun dar nu gasesc.
                    5. aplicare lac
                    5. polish final (cred cu aceeasi pasta de la pas 4, sau ma insel)

Comment

Eu cred ca polisul asta ia din vopseaua de pe marginile zgarieturii si o depune pe grund. Cam asta cred ca e explicatia.
                      Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

nuuu, si asta din cauza ca polishul nu scoate o zgarietura daca se vede grundul. Deci nu ia de pe pargini si o pune pe grund. In schimb da, marginile unei zgarieturi sunt cele care fac zgarietura sa se vada si sa iasa in evidenta, polishul "smirgheluieste" aceste muchii facand trecerea de la vopseaua intacta la interiorul zgarieturii cat mai lina.
                        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Salutare! Ca tot omu care nu are garaj si asa daca aveam cred ca tot ma pricopseam cu zgarieturi am si eu o gramada! Unele mai mici altele mai mari iar din experienta polish-u nu scoate zgarieturile , cei drept mai diminuiaza efectul! Poate ca daca folosesti si ceara polish si tot tacamul faci o treaba mai buna dar numai cu acel polish din real nu iese!
                          Am dus masina de la servici la cosmetica pentru remediat zgarieturi si vorba aia la profesionisti si tot se cunoaste!Tot ce a ajuns la grund s-a pus vopsea si s-a polishat dupaia si abia atunci a iesit zgarietura!Stima!
                          sigpic

Comment

Polish-ul practic ascunde o zgarietura si nu o elimina complet.

Comment

iata un filmulet interesant: http://www.youtube.com/watch?v=tvCHyrsk4pc
                              e adevarat ca pe spoiler e mai mult vopsea de pe stalpul lovit, dar oricum, face treaba foarte buna.
                              ps: nu am intentia sa fac reclama. daca moderatorii considera ca am incalcat vreo regula, ii rog sa stearga postul.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Ala mi se pare o prostie!Dc nu a sters vopseaua in plus inainte sa vedem si noi ce este dedesupt si sa facem o comparatie! Asa mi se pare ca doar a sters vopseaua de la stalp de pe bara lui care nu e vopsita ca loganurile noastre si probabil a facut fata cu brio!Chiar si asa cu vopseaua de la logan am patit sa intre unu in bara spate fix in urechea aia de unde agati sufa si am zis ca mi-a dus toata vopseaua, dar dupa ce am sters cu o carpa nu a mai ramas nimic! Celalalt a avut ghinionul ca a intrat in ureche ca i-a gaurit bara!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google