Originally posted by adisss
View Post
Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina
Collapse
X
-
nu am testat exact, dar nu se poate pune un semireglabil in serie cu R12 (eventual se reduce valoarea lui R12), microcontrolerul masoara prin pinul 3 caderea de tensiune pe grupul de rezistente, daca alustam valoarea rezistentei de la pinul 3 (R12), teoretic obtinem curenti diferiti de decuplare. Daca gresesc, poate ne da altcineva mai multe lamuriri.
Comment
-
Cum thread-ul a fost highjack-uit de mult de domnul care face module, cred ca ar fi cazul sa fie inchis.
Intre timp am gasit in targul Vitan butoane cu impuls de PH1 cu 75 lei/bucata si am cumparat 2. Mai ieftin de atat nu cred ca se pot gasi, mai ales ca discutam de piese originale (probabil), nu de adaptari ale altor piese.
Ca tot veni vorba, am cautat de mi-a iesit pe nas pe net butoane cu impuls de Renault.
Ar fi trebuit sa mearga modele de la: Renault 19, 21 sau Master. Toate se gasesc dar la preturi exorbitante, chiar si pe ebay...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Si inca 2 motive:
a. Poti regla curentul de taiere;
b. Cu un efort minim poti face sa se inchida geamurile la armare (ca sa nu mai dai banii pe un modul specializat)<iti trebuie + permanent pe ele si un semnal de la UCH>
si ca si bonus: modulele se gasesc usor de cumparat, nu toata lumea ajunge in Vitan si mai si gaseste "buton original".
Comment
-
am avut noroc,am gasit 2 butoane originale la pretu incredibil de 30lei!
ma ajuta cine sa activez chestia cu ridicarea geamurilor la inchiderea masini?Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
salut adisss
Originally posted by adisss View Postsalut,
am pe stoc 20 de bucati module incapsulate. lasati nr de telefon pe privat si va sun imediat.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
Comment