cititi fratilor ca omul a zis ca nu mai poate face module , a pus si motiv.
Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina
Collapse
X
-
Originally posted by X@by View PostDa. Motivul: costul redus nu ca la butoane ca iti cer 1milion.
Originally posted by Vasilica007 View PostSi inca 2 motive:
a. Poti regla curentul de taiere;
b. Cu un efort minim poti face sa se inchida geamurile la armare (ca sa nu mai dai banii pe un modul specializat)<iti trebuie + permanent pe ele si un semnal de la UCH>
si ca si bonus: modulele se gasesc usor de cumparat, nu toata lumea ajunge in Vitan si mai si gaseste "buton original".
La ce te ajuta sa poti regla curentul de taiere?sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
In functie de cat de curat/murdar este geamul sau traseul de culisare, daca exista sau nu paravanturi, curentul de suprasarcina (capat de cursa) al motorului variaza. Un bun soft (scris in microcontrolerul modulelor "home-made") controleaza aceasta valoare; in modulele pe care eu le-am construit si montat pe Logan-uri, verific de 5 ori la rand acest curent (in cca. 500 ms) si apoi opresc modulul; valoarea de "taiere" se calibreaza la montarea modului pe fiecare geam; aceasta valoare se poate sterge/recalibra , simplu, de catre utilizator. Consumul de repaus al modulului este de cca 2 uA ! Are varistor pe iesire, deci protejeaza motorul/releele la varfurile de tensiune. Si permit ridicarea geamurilor la incuiere, fara alte cheltuieli suplimentare. Mai sunt necesare si alte motive ? Nu sunt pe tarabe, nu sunt originale, nu costa 30 de lei, dar eu le prefer pe acestea ! Numai bine, tuturor !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
s-au vandut butoanele cu impuls? daca nu, ma intereseaza pe mine. se potrivesc si la ph2? pretul il discutam pe PM ;)Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Atasez din nou schema si softul, valorile componentelor sunt pe prima pagina.
Comment
Comment