Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cititi fratilor ca omul a zis ca nu mai poate face module , a pus si motiv.

Comment

• Module mai gasiti:

Comment

• Sunt dezamagit... Ma asteptam sa gasesc raspunsuri de genul: "este din soft" sau "butoanele pot fi invatate". Renunt la ideea de buton cu impuls pentru moment.
        FIAT/Toyota, Linea/Yaris, 1.4/1.4, 77/90

Comment

• Originally posted by X@by View Post
          Da. Motivul: costul redus nu ca la butoane ca iti cer 1milion.
          Da, aste e un motiv bun. O singura mentiune, butonul original e intre 70 si 80 de lei, depinde cat de mult chef de targuire ai cu nea de la taraba. Avand in vedere asta, diferenta nu e asa de mare fata de modulele vandute de Vasilica007 de exemplu.

Originally posted by Vasilica007 View Post
          Si inca 2 motive:
          a. Poti regla curentul de taiere;
          b. Cu un efort minim poti face sa se inchida geamurile la armare (ca sa nu mai dai banii pe un modul specializat)<iti trebuie + permanent pe ele si un semnal de la UCH>

si ca si bonus: modulele se gasesc usor de cumparat, nu toata lumea ajunge in Vitan si mai si gaseste "buton original".
          In sfarsit, niste motive bune, ms!
          La ce te ajuta sa poti regla curentul de taiere?
          sigpic
          ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• In functie de cat de curat/murdar este geamul sau traseul de culisare, daca exista sau nu paravanturi, curentul de suprasarcina (capat de cursa) al motorului variaza. Un bun soft (scris in microcontrolerul modulelor "home-made") controleaza aceasta valoare; in modulele pe care eu le-am construit si montat pe Logan-uri, verific de 5 ori la rand acest curent (in cca. 500 ms) si apoi opresc modulul; valoarea de "taiere" se calibreaza la montarea modului pe fiecare geam; aceasta valoare se poate sterge/recalibra , simplu, de catre utilizator. Consumul de repaus al modulului este de cca 2 uA ! Are varistor pe iesire, deci protejeaza motorul/releele la varfurile de tensiune. Si permit ridicarea geamurilor la incuiere, fara alte cheltuieli suplimentare. Mai sunt necesare si alte motive ? Nu sunt pe tarabe, nu sunt originale, nu costa 30 de lei, dar eu le prefer pe acestea ! Numai bine, tuturor !
            Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

• Mersi de raspuns, e bine de stiu cu ce sunt superioare modulele separate!
              sigpic
              ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Domnu Mythica. Nu aveti o schema si pentru semnalizarea tip autostrada (confort blinker) cum ii in video dar logan?
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Imi pare rau, nu am ca nu m-a pasionat subiectul (nu merg pe autostrazi ), dar cand o sa am timp o sa studiez care sunt conexiunile din maneta si o sa postez o schema aici sau pe elforum.

Comment

• daca vrea cineva un buton cu impuls original,am eu!dar daca imi convine ce imi iese pe el il dau,daca nu.........stau cu 2!
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• ia zi ce pret vrei pe el ?
                      trebuie sa`ti convina doar tie sau si celui care il cumpara ?

Comment

• Am si eu de vanzare 2 butoane cu impuls originale

Comment

• doar atat ? le cumpar eu , ofer 10 ron pe bucata.
                          da`mi PM cu pret

Comment

• s-au vandut butoanele cu impuls? daca nu, ma intereseaza pe mine. se potrivesc si la ph2? pretul il discutam pe PM ;)
                            Stock is boring...
                            My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

• Unde au disparut schema si softul? Vreau sa-mi fac si eu asa ceva. Rog sa-mi dea un pm cine le mai are prin calculator. Multzam

Comment

• Atasez din nou schema si softul, valorile componentelor sunt pe prima pagina.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google