13.7mm din mijloc in mijloc
Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina
Collapse
X
-
13.7mm din mijloc in mijlocLast edited by t0rquemada; 24 June 2014, 19:13.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
-
salut!
pe hartie & simulari totul munceste ok, am desenat cablajul in varianta optima/cea mai mica, insa nu gasesc papuci care sa se potriveasca in mufa ce iese din bord...
ce am gasit eu, sunt la TME si nu-s prea sigur ca se pottivesc si traba scarboasa e ca au cantitate minima de comanda, minim 100buc si nu-s nici macar 70% convins ca se potivesc...
dat fiind ca esti primul ce a intrebat, pe tine te voi solicita la probe
:PDaca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
e frumos, inspira incredere...
ce rol are acel potrntiometru?
de cand am renuntat la "smartfeon"(era mai destept ca mine, uneori ma invingea), nu mai am cu ce face poze... la mine in casa, toti au petarde de telefoane...deci ma chinui cu greu sa fac niste poze, asta ca sa fiu crezut ca mai aloc ceva timp din cand in cand...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
noroc ca stau langa varu, am mers la el, ca el are scula nene...
m-am milogit de el sa faca doua poze...
mentionez ca papucii de pe acest modul, citey pe colegul torquemada: i-am luat la pila...pana i-am ingustat
microcontrolerul este PIC16LF1824, functionarea este prin punere la minus a papucului galben sau rosu...
daca cineva vrea pdf-urile cu pcb/silkscreen, i le dau oricand....doar ca partea de papucaraie este treaba nasoala, nici nu am cautat amanuntit, insa nici nu am lasat-o moarta...
doar papucaraia mama-tata sunt problema...
cu toate ca s-ar putea modifica un buton, sa fie inclus in buton tot modulul...la Logan 2 butonul intra in consola din spate, nu ca la logan 1...Last edited by mariannn; 10 November 2014, 23:27.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
nup..
imi da prin minte sa caut pe la chinezi o fabrica ce imi poate stanta niste papuci cu prindere pe pcb... ceilalti, aia mama, nu-mi dau seama...
@nassicu, nup..
imi da prin minte sa caut pe la chinezi o fabrica ce imi poate stanta niste papuci cu prindere pe pcb... ceilalti, aia mama, nu-mi dau seama...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
@nassicu, nup..
imi da prin minte sa caut pe la chinezi o fabrica ce imi poate stanta niste papuci cu prindere pe pcb... ceilalti, aia mama, nu-mi dau seama...
@nassicu, nup..
chiar nu as vrea sa fac tiganii nasoale, in instalatii electrice...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
chiar daca n-a cerut nimeni, urc o varianta de module inspirata din cele ce au fost pana acum(psychoo, bericioiu Mythyca),
hexurile se vor putea pune pe hardwareul existent, desenat de psychoo.
in arhiva se gaseste un cablaj desenat de mine, poate e util cuiva.
diferenta intre cele doua hexuri, este faptul ca unul este cu un click la incuiere, celalalt cu doua clickuri pe butonul de incuiere in vederea ridicarii geamului la incuierea automobilului.
hexurile sunt testate si intens utilizate, functionarea lor se va vedea pe blogul lui Cristi Streulea.
aceste hexuri au debounce pe intrare!
in lucru am si un hex cu doua click-uri pe butonul de incuiere pentru hardwareul lui Mythica.
doar ca va trebui sa facem un strap pe cablaj.
atentie! se va inlocui extensia din pdf in RAR!!Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment