nu va grabiti ar trebui sa vedem ce si cum la final apoi sa ii facem omului o comanda ferma ca sa vada ce poate sa faca (o productie mare pe banda rulanta ar duce implicit la costuri mai mici),apoi sa vedem pretul
Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina
Collapse
X
-
stati linistiti, o sa va iau in ordinea in care v-ati inscris. nu scapa nimeni "nemodulat"
va doresc o zi insorita , asa cum e la Cluj.
se pot implementa atat pe geamurile din fata cat si pe geamurile din spate. merg perfect. nu va faceti griji.
Comment
-
Postul meu l-ai citit ?Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
da am citit FRATELLO, si pentru ca intr-adevar postarile din ultima vreme duc mai degraba la vanzarea acestui modul si nu la DIY, as dori sa fie mutate la BURSA (daca exista asa ceva, pentru ca eu nu am gasit, am impresia ca functia search nu functioneaza bine) dar nu am putut. de aceea rog inca o data ca moderatorii sa mute posturile (de unde intru eu in actiune) la BURSA, astfel evitand si neintelegerea cu cel care a deschis acest thread. multumesc anticipat.
imi cer scuze...am gasit Bursa. e luni si a fost putin mai greu..
deschid acolo un thread... ne vedem acolo.
scuze pentru toate incovenientele create.
Comment
-
Cred ca ar fi mai bine sa deschizi un thread nou la bursa, spre care sa dai un link. Spor la treaba. Ai vreun raspuns cu PCB-urile? Oferta mea sa te ajut ramane valabila. Nu vreau sa ma bag peste tine, nu ma intereseaza schema sa ti-o fur, dar daca pot sa te ajut, da-mi de veste.
Comment
-
Comment
-
Salutare,
Am reusit sa realizez si eu un astfel de modul (am urmat indicatiile lu' Mythica ) si vreau sa va spun ca de o luna de cand se afla in teste functioneaza perfect.
Fapt pentru care : http://www.loganclub.ro/forum/modul_...an-t14040.html
asta pentru ca am vazut ca sunt doritori.
Comment
-
ajut si eu un pic la criza asta de butoane cu impuls atasand, impreuna cu schema si softul pentru modul postate de mythyca, cablajul realizat de mine .In arhiva mai gasiti o data softul, cablajul si schema care am modificat-o un pic si acum are scosi pini pentru programarea prin ICSP a picului si valorile pieselor scrise.
cablajul arata cam asa:Attached FilesLast edited by mcm022006; 2 August 2009, 16:22.
Comment
-
Comment
-
-
si eu am din germania un asa buton, merge perfect, doar ca io l-am bagat asa, fara sa-l mai modific, momentan tot 5 euroi m-o costat bucata.Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment