Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc frumos, abia acum l-am vazut.

Ma apuc sa "bricolez"...

Comment

• Deci . Achizitionat buton impuls ....renault 19 , mai exact modelul Renault R 19 Cabriolet 16V, roadster - si neaparat cel de 99 kW (135 CP). Ca mai erau alte modele ....dar nu aveau butonul acesta ! aveau buton simplu ! Cel cu impuls s-au pus pe variantele de top si doar pe cele benzinare peste 100 cp .Asa mi-o zis un domn care are schrot !

Am cumparat butonul aproape MOCA . Am taiat excesu din spatele butonului -ca altfel nu intra mufa , si am facut niste teste cu el ! E FIX CE TREBE ! E foarte interesant . Am bagat mana/un obstacol in timp ce urca geamul si o detecteaza . Se opreste ! Abea dupa aceea am vizionat site-ul pus de useru Valentin_n .....si am gasit niste indicatii . Nu stiu nici o boaba de franceza . Alta chestie : butonul are 4 functii .partea de sus si de jos sunt cu impuls . si exact pe mijloc e alt buton ... cu functile normale . de coborat si urcat geamul cat vrei tu ! Pe site-ul acela ...din franta ..exista si un filmulet ... am impresia ca in momentul cand " TIGANESTI " capacul ! cand lipesti capacul de logan peste cel de renault 19 ....pierzi butonul central . Butoanele cu impuls din extremitati raman .. dar ..cel central ...tind sa cred ...ca se anuleaza . deoarece nu ai cum sa il actionezi !
      Attached Files
      sigpic

Comment

• Si eu am tot asa ceva pe masina cam de un an si merge brici. In legatura cu variantele de echipare pe care s-au pus astfel de butoane, te contrazic. Am avut R19 cu motor de 1721 cm, in 4 usi si aveam astfel de butoane... La R 19 faza 2, toate care aveau geamuri electrice, aveau asemenea butoane. La R19 faza 1 si R 21 faza 1, existau aceleasi butoane dar capacelele erau galbene.
        Bafta!
        Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• Originally posted by TM80MAT View Post
          Deci . Achizitionat buton impuls ....renault 19 , mai exact modelul Renault R 19 Cabriolet 16V, roadster - si neaparat cel de 99 kW (135 CP). Ca mai erau alte modele ....dar nu aveau butonul acesta ! aveau buton simplu ! Cel cu impuls s-au pus pe variantele de top si doar pe cele benzinare peste 100 cp .Asa mi-o zis un domn care are schrot !

Am cumparat butonul aproape MOCA . Am taiat excesu din spatele butonului -ca altfel nu intra mufa , si am facut niste teste cu el ! E FIX CE TREBE ! E foarte interesant . Am bagat mana/un obstacol in timp ce urca geamul si o detecteaza . Se opreste ! Abea dupa aceea am vizionat site-ul pus de useru Valentin_n .....si am gasit niste indicatii . Nu stiu nici o boaba de franceza . Alta chestie : butonul are 4 functii .partea de sus si de jos sunt cu impuls . si exact pe mijloc e alt buton ... cu functile normale . de coborat si urcat geamul cat vrei tu ! Pe site-ul acela ...din franta ..exista si un filmulet ... am impresia ca in momentul cand " TIGANESTI " capacul ! cand lipesti capacul de logan peste cel de renault 19 ....pierzi butonul central . Butoanele cu impuls din extremitati raman .. dar ..cel central ...tind sa cred ...ca se anuleaza . deoarece nu ai cum sa il actionezi !
          In sfarsit cineva on topic! Good job!
          sigpic
          ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Manolo KSJ : Nu te contrazic ...asa mi-o zis un prieten ...care are schrot ... si o avut mai multe modele de R 19 . Cine stie !

Multumesc Valentin ! Am insa o intrebare ...am si pus-o mai sus . Butoanele cu impuls din extremitati raman .. dar ..cel central ...tind sa cred ...ca se anuleaza . deoarece nu ai cum sa il actionezi !Asta daca pui capacu de la butonu de logan ! Unii vad butonul ca fiind hidos ...eu personal ..nu zic asa . Il vad folositor . Mai ales ca il poti folosi si pe cel din mijloc ! Tu ce parere ai ?
            sigpic

Comment

• eu am avut r19 si nu aveam buton cu impuls , deci banuiesc ca nu au toate. aveam motor 1.7 benzol.
              MAT-ule , lasa carcasa butonului , nu arata rau si ai mai multe functii pe el.
              Attached Files

Comment

• FOF, este si asta o posibilitate, desi imi este destul de greu sa cred deoarece am vazut foarte multe si o vreme chiar m-am ocupat cu dezmembrarea de R19...Se poate totusi...nu stiu...
                Asta a fost a mea, timp de 6 ani.
                Attached Files
                Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• Stiu Cata ...are multe functii ... si mie personal nu mi se pare urat . Totu mai ramane acum e sa gasesc altul ...sau mai multe ...sa pun pentru pasager ! ma gandeam insa la acele manere de R 19 .....in care vin butoanele .....daca cumva ar merge prinse pe fata de usa de logan !
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• merge prins acel maner. de ce nu ar merge????
                    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Ideea sa fie si cat de cat estetic . Ca dupa aceea ...ar insemna sa prelungesc cablurile de la mufele de geamuri ....sa le trag in portiera ..
                      Inca ma gandesc ...daca sa le cumpar si manerele sau nu !
                      sigpic

Comment

• pai cat costa acele manere?
                        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• M-am uitat de mi-a venit rau. Butoanele masii cu impuls. Pana la urma se poate schimba capacul butonului cu impuls PH1 cu capacului butonului PH2?
                          sigpic
                          Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• tvstar1: manerele ....is cam la 70 -100 ron ...fara butoane . Si butoanele mai is si ele ceva banuti ! Si cam putini dau doar butoanele , sau doar manerele ... prefera sa dea ambele fete de usi cu totul . Sau toate 4 !

Cristi4Speed: Da ..merge sa pui capacu de ph1 pe butonu de ph2 .dar cu putina " Tiganeala "
                            sigpic

Comment

• TM80MAT....ai incercat u sa pui capacu de la ph1 la ph2???eu cred ca nu.....cu ptina tiganeala poate capacu de ph2 merge pe ph1....eu nu am reusit nici o variata!
                              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Alex ...eu zic ca am reusit ...cel de ph1 la ph 2 dar cu multa rabdare ...taiat din capac ...scobit mai eact ...lipit cu plastic topit ...topit si lipit cu ciocan de lipit iara . Si o mers ! La inceput o dat rateuri ! dar dupa chinuiala o mers ! de estetic-a nu vorbesc....ca arata ca dracu ...la partea din interior !

Dar pana una , alta ...hai sa revenim la topic !
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google