Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu e nimic real pe site-ul ala. In primul rand butoanele de renault19 nu sunt asa, iar ei au testat un logan laureat cu comanda cu impuls.
    @Bro La Laureat comanda cu impuls e doar pe partea soferului ,nu ti l-au schimbat pe celalalt

Comment

in weekend am facut ultimele teste pentru modulul acela "cu impuls"pentru ridicat geamurile. functioneaza perfect. l-am testat vreo 20 minute incontinuu, am ridicat geamul si l-am coborat fara sa ma opresc. acuma urmeaza sa-l cosmetizez. pretul vi-l spun mai incolo... daca sunt doritori sa ma anuntati. atunci cand voi afisa pretul (care va fi cam la jumatate fata de butoanele care se vand pe aici pe site, am vazut undeva) am sa va pun si niste poze cu el. va fi compact, nu se vede nimic inauntru, fara fire. o cutiuta usurica ce se va intercala intre buton si conectorul cu fire. deasemenea veti primi si un mic manual de instalare, care va contine si o descriere a functiilor. o zi buna tuturor

Comment

Bun asa ! Atunci te asteptam cu interes cu rezultate .
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

Originally posted by andreea13 View Post
          eu am avut reno 19 si nu am avut buton cu impuls.
          Originally posted by ten View Post
          am vazut azi un renault 19 pe drum si m-am oprit special sa ma uit la butoane, butoanele erau asezate ca la logan pe consola centrala dar nu semana deloc cu butonul din video-ul respectiv...
          si eu cunosc butoanele de pe 19 ph1 ,si nu arata deloc ca alea,si m-am gandit ca in cazul in care informatiile sunt corecte de pe site,sa fie de pe ph2,aparent nici alea nu sunt
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

@adiss asteptam oferta ta. Eu am mai cumparat anul trecut 2 module cu impuls pentru butoane si-au facut treaba cateva luni dupa care s-au ars (la ridicare munceau cam mult cred ca din cauza asta). Specific ca am dat 90 lei pe 2 anul trecut prin iunie. Sa speram ca le faci mai bune si ai o comanda sigur.

PS: daca vreti va pun la dispozitie niste poze cu ele sa vedeti cum arata si poate imi spune cineva si ce e ars pe la ele
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

DRN, dupa cateva cercetari mai minutioase, am ajuns la concluzia ca intr-adevar acele module nu rezistau mai mult de cateva apasari. dupa cum am spus, cablajul meu a rezistat 20 min la apasari incontinuu... si nici nu il pun pe piata daca nu rezista la cel putin 1000 de apasari. sper sa fiti multumiti si eu sa fac vanzare buna. salutare

PS: as fi interesat sa vad acele poze de care ziceai, DRN

Comment

Astea sunt pozele nu au iesit cine stie ce, o sa incerc sa fac altele mai calitative (nu le am cu aparatu` )
                Attached Files

Comment

Ai verificat rezistentele, diodele??
                  I HAVE A !sigpic

Comment

Pentru ce curent ai calculat limitarea ? Eu am paravinturi si am incercat sa montez modulul confort; dar un geam merge bine, pina la capat de cursa, iar celalalt, fiind "ingradit" putin de paravint, se opreste cam la 3/4 din cursa. Merci !
                    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

mai baieti, cred ca in tutorialul respectiv de la francezi, butoanele sunt intr-adevar de pe Renault 21 Nevada, e combi masina, am pus o poza nu mai stiu pe ce thread, pentru a arata o trapa ce s-ar potrivi pe logan, si era de pe un renault 21 nevada combi, intr-un schrott din germania. faza e ca pe aia am vazut butoanele alea ciudate, si ma uitam la ele, ih ce urate , dar las ca mai ajung pe acolo si i le iau, si le voi lua la numa 5 euro cred, maxim, si aia mai aveau vreo 4 sau 5 masini ca aia, toate cu butoanele alea, de mentinut ca alea au doar la geamul soferului cu impuls
                      asa ca nu cred ca e 19 phase 2, ci 21 nevada combi, astea e vorba ca is combi, de familie, confort sporit, asa ca au la sofer cu impuls
                      Life is short...play more!
                      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Am gasit butoane cu impuls in targul Vitan, 120 lei/bucata! Jaf la drumul mare!
                        Cred ca imi bag nasul sa fac un montaj din asta ca de vanat butoane de R21 pe la dezmembrari n-am timp
                        Daca totusi gaseste cineva butoane cu impuls de R21, sa ne anunte si pe noi!
                        sigpic
                        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

valentin_nmai asteapta putin, si o sa vezi ca o sa-ti furnizez eu niste module calumea pentru butonul tau , transformandu-l intr-unul cu impuls. acuma fac teste cu el pentru ca nu vreau sa vand mai apoi niste ciurucuri, si sa imi vina clientii pe cap dupa cateva saptamani ca nu merge. ai sa vezi, ca o sa fie realizat frumos.doar ca dureaza putin pana imi vin si placile de PCB. aveti rabdare. totusi as vrea sa stiu cati doritori ar fi sa vad cate sa realizez. pretul nu va fi as mare. inca nu am facut un calcul precis. oricum fa vi maxim 50% din ce ati vazut in targul acela Vitan din Bcuresti. cine este interesat?

Comment

va fi cumva un kit do it yourself? sau vei trimite butonul gata prin posta?

Comment

adiss cum am spus si intr-un post anterior ai comanda de la mine dar sa mearga nu ca cele de care ti-am zis

Comment

Salutare
                                Este adevarat butoanele originale cu impuls sunt foarte scumpe. Alternativa - module cu impuls, construite dupa schema prezentata mai sus de un user (foarte talentat - la modul cel mai serios).
                                Este adevarat, ca traseul "+" de putere se arde ca e prea firav, dar se poate intari lejer cu o sarma si totul este ok.
                                Eu asa am facut si au mers modulele pana ......le-am alimentat gresit si s-au dus, dar asta este o alta problema .
                                CONCLUZIA : Se merita sa faci modulele, dar daca dispui de bani este indicat sa cumperi butoanele originale.
                                Toate Bune
                                Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google