If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
adiss cum stam? ne tremura picioarele de emotie ....si buzunarele ....
stam foarte bine. dupa cum spuneam, cam de luni intr-o saptamana le am pe masa cateva bucati. deja 4 sunt rezervate,
o sa fie mai multe asa ca cei doritori sa se anunte. pretul l-am postat deja mai sus (60 RON).
si nu mai tremurati de emotie, ca imi transmiteti si mie .
va doresc o zi placuta.
60 ambele?Eu zic ca-i un pret bun,altii cereau 2 milioane pe ambele .Si cum montam modulul?Daca imi explici si mi se pare usor cumpar si eu 2 .Sau faci si pt geamurile spate?)
adisss, buna treaba cu modulele. Aproape ca te-am iertat ca mi-ai furat thread-ul :p
Anyway, sfatul meu e sa-l pui la anunturi ca sa n-ai probleme cu adminii.
cred ca vor fi 60 lei?? bucata ,oricum pentru timisoara din start comandam 20-30 de bucati
si ar trebui toata lumea sa ceara ca sa poata produce mai multe ceea ce in final ar trebui sa fie mai ieftin
spui tu ca nu profita nimeni,ce scuzele de rigoare la adresa celor care chiar nu profita ,iti spun altii desfasoara activitati comerciale bine puse la punct .si in profit
adisss, buna treaba cu modulele. Aproape ca te-am iertat ca mi-ai furat thread-ul :p
Anyway, sfatul meu e sa-l pui la anunturi ca sa n-ai probleme cu adminii.
da imi cer scuze. nu am avut intentia de a fura nimic, insa fiinca nu era inchis si se putea continua discutia am considerat ca e mai bine asa. daca adminii considera ca trebuie sa deschid alt thread nu este nici o problema, o sa-l deschid, acelasi lucru in privinta plasarii lui, daca trebuie mutat la bursa ori anunturi ori oriunde alta parte atunci asa voi face.
va multumesc pentru intelegere si o zi buna va doresc.
motivul pentru care dureaza atat e ca am foarte mult de lucru la serviciu, iar ceea ce fac e in timpul liber. sper ca o sa intelegeti asta. va multumesc si va doresc o zi placuta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment