Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

adisss
    Asteptam, tu stii cat de repede poti sa le faci oricum suntem curiosi.
    sigpic #

Comment

Cei care au montate paravanturi, vor avea ceva surprize cu modulele, daca acestea nu "invata" care este curentul de taiere pentru fiecare geam in parte...
      Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Originally posted by Fratello View Post
        Cei care au montate paravanturi, vor avea ceva surprize cu modulele, daca acestea nu "invata" care este curentul de taiere pentru fiecare geam in parte...
        sunt facute sa le inveti tu. adica va fi un potentiometru astfel incat sa ii dai cat curent vrei tu pe fiecare geam in parte. deci nu cred ca vor fi probleme.

o zi buna tuturor.

Comment

eu nu am paravanturi ,deci ...astept cu nerabdare sa ma laud cu munca ta
          nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

aceste module se potrivessc si ptr ph2?

Comment

in principiu nu as vedea de ce nu?doar nu au schimbat toata masina

Comment

Originally posted by adisss View Post
                sunt facute sa le inveti tu. adica va fi un potentiometru astfel incat sa ii dai cat curent vrei tu pe fiecare geam in parte. deci nu cred ca vor fi probleme.

o zi buna tuturor.
                adica daca o sa ii dau mai mult curent din acel potentiometru o sa urce mai repede geamul??? daca da..o sa vreau si eu cel putin un modul daca nu doua
                0.9 tce SL plus

Comment

nu o sa urce mai repede ci probabil va avea mai multa"putere"ca in momentul in care sesizeaza ca ai paravanturi sa poata sa mearga pana la capat sa nu ramai cu el intredeschis

Comment

orwo ai dreptate in ambele cazuri

reglajele se fac pentru masina fara paravanturi (asta pentru ca eu nu am asa ceva) dar voi aveti posibilitatea sa cresteti curentul in modul. cu atat mai mult reglajul va fi mai bun, pentru ca eu am bateria de 3 ani si jumatate (asta apropo de ce se vrobea mai sus, ca exista posibilitatea ca unelel baterii sa fie mai slabe).

ma bucur sa vad ca sunteti interesati.
                    o zi buna tuturor

Comment

imi transpira palmele de nerabdare!!o sa le pot lega la alarma ca atunci cand blochez usile sa urce singure pana sus?

Comment

nimc??? mai zi ceva

Comment

Mi se pare dubios cum thread-ul inceput de mine pe tema adaptarii butoanelor de la R21/R19 la Logan s-a transformat intr-un thread in care se discuta butoanele cu impuls ale altui utilizator. Chestia asta se numeste "thread hijack" si e interzisa pe majoritatea forumurilor... Se pare ca nu si aici! Trist!
                          sigpic
                          ^Logan turbat (WIP)^

Comment

nu trebuie sa te superi atata timp cat tot ce se discuta si intampla e in folosul comunitatii,daca nu s-a gasit nimeni sa adapteze aceste butoane si e cineva care le poate face ,cred ca putem inchide ochii

Comment

dar eu deja am asa ceva...ar fi bun si pt pasager....se vede mai bine ordul cu led-uri albastre si limbile rosii...se vd super

Originally posted by orwo View Post
                              imi transpira palmele de nerabdare!!o sa le pot lega la alarma ca atunci cand blochez usile sa urce singure pana sus?
                              eu am facut asta..dar mai intai trebuie sa pui pe direct + , acum e pe contact. si nu cred ca vrei sa lasi cheia cu contactul pus cand pui alarma. poti trage un fir de la casetofon(de la cel galben)si iltragi la butoanele care actioneaza geamurile.dar trebuie sa umblii si un pik prin buton cu un aparat de lipit....cam greutz! dar dak vrei ku adevarat potzi!
                              Last edited by emyemanuel; 28 March 2009, 19:49. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

imi cer scuze baieti ca nu v-am raspuns pana acum, am fost acasa in pat lovit de o gripa. acasa nu am internet, decat la servici.
                                in privinta "thread hijack" despre care vorbea valentin_n, mi-am exprimat dorinta de a-l muta si am rugat ca, daca cineva considera ca trebuie facut acest lucru sa mi se spuna. citeste cu atentie. daca te-am jignit prin faptul ca am postat aici, unde de altfel se aflau, de altfel si schemele (daca postam intr-un thread nou, si puneam iar scheme si asa mai departe, eram acuzat ca nu am dat search si ca mai exista un thread cu asa ceva), imi cer scuze si o sa deschid unul nou.

@orwo - m-am gandit si la asa ceva, insa cum nu toata lumea are o alarma sa poata activa acea functie si pentru a scadea costul de productie pentru a va oferi un pret pe care sa-l platiti si nu sa il comentati, am eleminat aceasta funtie. oricum modulul va fi prevazut cu un conector care imi va permite pe viitor sa atasez alte functii.

in rest va spun ca am poze cu modulele facute pentru mine, astfel incat sa le verific din pdvd elctronic. pana acum merg super. o sa postez si un filmulet sa vedeti actionarile si fumnctiile (asa in mare).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google