ne pare bine ca te-ai facut sanatos si la buzunar vei fi mai gros, daca nu iti pui prea mult adaos, si cu sufletul la gura asteptam la geamuri o modula!!!
Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina
Collapse
X
-
doua poze cu ce am facut pana acum. sunt la forma de teste la mine pe masina. de 2 sapt le testez. merg fara probleme.
Comment
-
o sa aiba toata lumea. si in orice caz nu va arata asa de urat ce va dau voua. si da, vor fi izolati acei papaci.
deocamdata vreau si eu un raspuns de la Timisoara. sper saptamana asta (pentru PCB).
va tin la curent. dupa ce primesc acele placi, o sa mearga mai repede cu productia.
nu pot fi facute de mana (cei care stiu metoda sigur inteleg ca merge foarte greu si nu ai precizie).
va multumesc pentru incredere si va doresc o zi buna.
Comment
-
Si, eventual, daca nu este cu suparare, poate urmezi exemplul d-lui Mythica (toata stima !) si postezi aici - ca tot e rubrica DIY - schema si softul de la modulul facut de tine...Multumiri anticipate !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Originally posted by adisss View Posto sa aiba toata lumea. si in orice caz nu va arata asa de urat ce va dau voua. si da, vor fi izolati acei papaci.
deocamdata vreau si eu un raspuns de la Timisoara. sper saptamana asta (pentru PCB).
nu pot fi facute de mana (cei care stiu metoda sigur inteleg ca merge foarte greu si nu ai precizie).
Cer pretul si comparam.
Salut.
PS Eventual da-mi si un estimat de nr. bucati.
Comment
Comment