Buton "impuls" geam electric: alternativa ieftina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ne pare bine ca te-ai facut sanatos si la buzunar vei fi mai gros, daca nu iti pui prea mult adaos, si cu sufletul la gura asteptam la geamuri o modula!!!
    Last edited by orwo; 30 March 2009, 17:35. Reason: graba
    nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

doua poze cu ce am facut pana acum. sunt la forma de teste la mine pe masina. de 2 sapt le testez. merg fara probleme.
      Attached Files

Comment

si cand ne trimiti si noua?
        sigpicMy ride

Comment

Ar fi fost bine ca papucii mama dinspre buton sa fi fost izolati.

Comment

Vrem si noi!

Comment

si eu care este pretul

Comment

o sa aiba toata lumea. si in orice caz nu va arata asa de urat ce va dau voua. si da, vor fi izolati acei papaci.
                deocamdata vreau si eu un raspuns de la Timisoara. sper saptamana asta (pentru PCB).
                va tin la curent. dupa ce primesc acele placi, o sa mearga mai repede cu productia.
                nu pot fi facute de mana (cei care stiu metoda sigur inteleg ca merge foarte greu si nu ai precizie).
                va multumesc pentru incredere si va doresc o zi buna.

Comment

asteptam cu nerabdare . Un pret informativ macar ne poti da ?

Comment

ma treci pe lista cu 4 bucati
                    Logan by Renault Pure Blood
                    Nothing beats Low Cost

Comment

• si pe mine dupa cum sti ... de cateva luni ... cu 2 bucati ... dai pm-uri in cazul in care unii dintre noi mai uitam
                      sigpicMy ride

Comment

• Si, eventual, daca nu este cu suparare, poate urmezi exemplul d-lui Mythica (toata stima !) si postezi aici - ca tot e rubrica DIY - schema si softul de la modulul facut de tine...Multumiri anticipate !
                        Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

• nu pot eu sa ii fac pretul omului dar am vazut ca se vand noi undeva la 80 lei buc.repet el stie ce a bagat cat a cheltuit si cat valoreaza munca prestata.
                          nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

• Originally posted by adisss View Post
                            o sa aiba toata lumea. si in orice caz nu va arata asa de urat ce va dau voua. si da, vor fi izolati acei papaci.
                            deocamdata vreau si eu un raspuns de la Timisoara. sper saptamana asta (pentru PCB).

nu pot fi facute de mana (cei care stiu metoda sigur inteleg ca merge foarte greu si nu ai precizie).
                            Daca vrei te ajut eu cu PCB-urile in Bucuresti, eventual da-mi un PM cu caracteristicile placii: dimensiuni, straturi, nr. gauri si dimensiuni gauri , solder mask.
                            Cer pretul si comparam.
                            Salut.
                            PS Eventual da-mi si un estimat de nr. bucati.

Comment

• eu astept in continuare produsul finit. dupa cum am zis vreau si eu 2 module. ne poti da un timp aproximativ cand ar putea sa fie gata , ca nu mai am rabdare.pana o sa fie gata poate ma razgandesc si vreau mai multe.

Comment

• Pt geamurile din spate se pot face? ..Oricum trece-ma si pe mine pe lista cu 2
                                Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google