If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
merci fabian..cred ca m-ar ajuta si un desen in paint facut...sa vad cam unde le-ai pozitionat pt a lumina uniform...
o sa incerc cu spirt intai...si daca numerge o sa folosesc diluant de lac de unghii!oricum suprafata de proba o sa fia "zona AC" pt ca eu nu am ac si nu conteaza daca se strica
am gasit o poza pe net cu un panou desfacut.Asa am lipit ledurile inauntru panoului.Ledurile sunt inseriate: 2 circuite de cate 3 leduri inseriate si un circuit cu 4 leduri inseriate + rezistentele de polarizare .
La cd mp3 original am schimbat ledurile originale cu leduri ca cele din bord smd(plcc) dar a trebuit sa frezez un pic din plasticul care difuzeaza lumina la butoane ca ledurile astea sunt un pic mai mari si mai inalte si nu se mai aseza plasticul ala bine, in rest nu se modifica alte valori de piese pe acolo,dar trebuie atentie la polaritatea ledurilor
intrebare sau afirmatie? mama ei de gramatica, cu semnele ei de punctuatie...
raspuns: n-are, decat daca-i pui tu. din fabrica, e "chel". si nu numai laureate-ul, toate loganurile/sandero-urile vin fara filtru de polen. vezi ca este un topic despre cum se monteaza filtrul de polen, facut de crististreulea...ca idee, se potrivesc filtrele de polen de la clio si micra.
cum naiba scot rotita de la viteza aerotermei......(0,1,2,3,4), nu vrea sa iasa si pace...am o ora de cand trag de ea..si nu iese....cum naiba e vreo smecherie??
S-a sters si unde era negru? Sau doar ce era porticaliu si dedesubt alb? Asa sterg si eu, ramane transparent. Doar sa nu se stearga si unde este negru.
Uita-te la modul de prindere al celorlalte rotite si vezi unde este clema care il tine sa nu iasa. Apoi misca-l putin sus-jos / stanga-dreapta si trebuie sa iasa pana la urma.
Asa trebuie. Nu ai cum sa stergi doar portocaliul, se sterge si vopseaua alba. Chin este, n-a zis nimeni ca e usor. Important e sa nu se stearga unde e negru.
Uita-te mai sus pe topic, sa vezi si ideea cu hartia de calc pentru uniformitatea luminii dupa curatarea foliei.
am reusit sa sterg vopseaua...si a iesit acceptabil o sa mai lipesc si calc ca sa fie uniforma culoarea alba...pe folie...
cu rotita aia nu am rezolvat...nu vrea sa iasa si pace...
pana la urma ma apuc si de electronica...azi mi-am comandat de pe un site cele necesare pt a-mi face singur circuitul de leduri . Mi-am comandat urmatoarele :
-Led Flux 3mm alb - 10 x 0,41lei = 4,10lei
-Testere multimetru 890 - 1 x 1,85lei = 1,85lei
-Multimetru 830B - 1 x 8,37lei = 8,37lei
-Neon 3 led flux rosu - 2 x 4,95lei = 9,90lei
-Letcon 30W - 1 x 4,75lei = 4,75lei
-Colofoniu 35gr - 1 x 2,10lei = 2,10lei
am uitat de fludor si de rezistente...
apropoo ce rezistente sa pun??o sa le caut prin iasi.. nu mai comand pe net fludor si rezistente...
Fratilor, ajutati-ma urgent, am luat dizolvant si am inceput sa sterg partea galbena, dar e asa de puternic ca imi duce tot si cu negru, ce sa fac? Sa iau acetona simpla?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment