Demontare Panou Climatizare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am postat aici ceva,dar nu a iesit asa de bine deoarece am scanat la serv si acesta nu avea tus color,sper sa postati ceva mai bun
    Attached Files

Comment

frate lupu da ai citit si tu sa vezi ca trebuie folosi ceva mai slab? acum degeaba e compromis...

sigpic

Comment

Pentru cei ce vor sa stearga vospeaua de pe acea folie, folositi betisoare de urechi inmuiate in spirt cu care frecati vopseaua de pe folie...Este si ieftin si nu ataca folia sau plasticul.Am facut 5 sau 6 folii asa si nu am avut probleme oricat de tare as fi frecat.Si ca un sfat incercati sa tineti betisorul la orizontala cu folia pentru ca daca il tineti spre verticala se duce vata si zgariati cu capatul batului.

Comment

nu mai stergeti fratilor nimik oricum nu iese bine indiferent cat de priceput esti,puneti leduri ce culori vreti voi si o sa lumineze ok ,eu asa am facut ,inainte sa stric o folie de climatizare si sa stiti ca se gaseste foarte greu, eu am gasit cu totul si ma usturat la buzunare.bafta

Comment

Pai si daca vrei sa fie albastra cum faci? Crezi ca nu am incercat inainte sa curat folia? Nu iese bine nicicum. In schimb daca scoatem un scan bun la o folie de climatizare cred ca se poate fece o treaba ok. Adica la ce am in minte: o hartie de calc groasa scoasa la imprimanta laser. Parerea mea este ca ar iesi ceva, ar merita incercat.
            GL-22-TOF

Comment

haideti sa va ajut eu in aceasta problema.am incercat si eu n modalitati de sters folia respectiva , cu mai multe folii,care nu ies ele asa cum ar trebuii.Ce am facut .Am gasit un amic care mi-a facut o folie asemanatoare doar ca nu are lipici pe spate le ei,dar nu este nici un fel de problema nu este nevoie sa aiba si lipici ptr. ca sta perfect.Folia respectiva e facuta dintr-un fel de plastic care se numeste celuloid si este tiparita in tipografie.este identica cu originala numai ca este o idee mai subtire ca si grosime,si este perfecta ptr.a face ceea ce dorim majoritatea.Absolut toate cifrele si semnele de pe folie sunt transparente ,si se poate pune ce culoare doriti voi si cate vreti in spatele ei.Eu la butonul de caldura de exemplu am facut folia cu rosu si albastru iar semnul d termometru la fel jumate rosu si jumate albastru ,prin simpla colorare a lor cand s-a tiparit in tipografie ,iar in spatele foliei sunt smd-uri de culoare alba toate,ptr. ca am dorit sa se vada alb pe consola,si unde este colorata folia di tipografie tot smd-uri albe sunt dar se vede rosu si albastru intens asa cum este colorata folia in zona respectiva.
              Cat costa o asemenea folie ? ea costa suma modica de 30 ron.Unii colegi din pitesti au vprbit cu mine si le-am comandat si lor aceasta folie,si sunt multumiti de ea cum a iesit consola.
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

pune si niste poze...poate vrea lumea
                0.9 tce SL plus

Comment

da sebi te rugam sa pui si o poza daca ne-ai starnit

Comment

Panou climatizare

Cam asa arata pe alb. Precizez ca am instalat 3 leduri albe in spatele foliei.
                    Attached Files

Comment

Asta e pentru cei ce au reusit sa buleasca folia de la climatizare.Se pare ca tot eu singurel am reusit sa o readuc la veata

dar se pare ca nu ma lasa sa o incarc::
                      Fatal error: Out of memory (allocated 52166656) (tried to allocate 16152001 bytes) in /home/xp86cri2/public_html/loganclub/forum/includes/class_image.php on line 2392

DAR CINE VREA FOLIA DE CLIMATIZARE SA IMI DEA UN PM

Comment

pana la urma cu ce se sterge fara probleme acel portocaliu,cu spirt,cu dizolvant pt.lac de unghii...????

Comment

cel mai recomandat ramane acloolul tehnic sau industrial. E cel mai sigur.

Comment

postez si eu matrita foliei panoului de climatizare de ph2, modificata de mine in prealabil pe alb http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=1876 se scoate la imprimanta si se plastifieaza, bafta.

Comment

Pentru cine vrea albastru la climatizare,nu e nevoie sa decolorati de tot folia...doar putin sa luati din portocaliul ala cu un betisor de urechi inmuiat in diluant mai slab si tamponati intai usor ca sa se inmoaie vopseaua si pe urma frecati circular fara sa apasati tare....veti vedea cum incepe sa se ia.Repet,nu e nevoie sa decolorati complet...chiar daca ramane putin portocaliu nu e problema...eu am pus cate 3 leduri superflux albastre in jurul fiecarei rozete si se vede bestial,nu bate spre mov sau mai stiu eu ce...ideea e ca lumina sa fie puternica pt a trece prin resturile de portocaliu pe care nu ati reusit sa le curatati.Daca nu vreti sa va complicati puneti leduri rosii si atunci nu mai decolorati nimic...si iese si bine.Pun si poze cu consola rosie si albastra.
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

fratilor daca mai vrea cineva sa mai stearga galbenul ala obosit de pe folia de climatizare folositi alcolul etilic.bafta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google