Demontare Panou Climatizare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o poza daca se poate din interiorul piesei sa vedem si noi cum ati conectat ledurile si unde ati pus rezistante

Comment

salut

Originally posted by sebi8ta View Post
      haideti sa va ajut eu in aceasta problema.am incercat si eu n modalitati de sters folia respectiva , cu mai multe folii,care nu ies ele asa cum ar trebuii.Ce am facut .Am gasit un amic care mi-a facut o folie asemanatoare doar ca nu are lipici pe spate le ei,dar nu este nici un fel de problema nu este nevoie sa aiba si lipici ptr. ca sta perfect.Folia respectiva e facuta dintr-un fel de plastic care se numeste celuloid si este tiparita in tipografie.este identica cu originala numai ca este o idee mai subtire ca si grosime,si este perfecta ptr.a face ceea ce dorim majoritatea.Absolut toate cifrele si semnele de pe folie sunt transparente ,si se poate pune ce culoare doriti voi si cate vreti in spatele ei.Eu la butonul de caldura de exemplu am facut folia cu rosu si albastru iar semnul d termometru la fel jumate rosu si jumate albastru ,prin simpla colorare a lor cand s-a tiparit in tipografie ,iar in spatele foliei sunt smd-uri de culoare alba toate,ptr. ca am dorit sa se vada alb pe consola,si unde este colorata folia di tipografie tot smd-uri albe sunt dar se vede rosu si albastru intens asa cum este colorata folia in zona respectiva.
      Cat costa o asemenea folie ? ea costa suma modica de 30 ron.Unii colegi din pitesti au vprbit cu mine si le-am comandat si lor aceasta folie,si sunt multumiti de ea cum a iesit consola.
      pune si u o poza cu lucrarea ta si daca poti as vrea si eu doua serigrafii din alea !!!!!
      [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

sall

cum pot schimba un bec la butonul de la dechidere geamuri? Ca mi s-a ars am scos butonul afara dar nu stiu cum sa scot becul ca nu vreau sa stric butonul

Comment

chiar ,butoanele cum se desfac ? ca par dintr-o singura bucata ?

Comment

tTrust -tragi pur simplu de ele.
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

am aflat in prealabil ,alta e intrebarea ,cum desfaci panoul de climatizare ,sa il scot tot tot afara ca ,acele cabluri nu prea par sa iasa decat daca le rupi urechile de plastic care le tin ,cel putin la cel de temperatura asa am observat treaba

Comment

Salut

Originally posted by sebi8ta View Post
                haideti sa va ajut eu in aceasta problema.am incercat si eu n modalitati de sters folia respectiva , cu mai multe folii,care nu ies ele asa cum ar trebuii.Ce am facut .Am gasit un amic care mi-a facut o folie asemanatoare doar ca nu are lipici pe spate le ei,dar nu este nici un fel de problema nu este nevoie sa aiba si lipici ptr. ca sta perfect.Folia respectiva e facuta dintr-un fel de plastic care se numeste celuloid si este tiparita in tipografie.este identica cu originala numai ca este o idee mai subtire ca si grosime,si este perfecta ptr.a face ceea ce dorim majoritatea.Absolut toate cifrele si semnele de pe folie sunt transparente ,si se poate pune ce culoare doriti voi si cate vreti in spatele ei.Eu la butonul de caldura de exemplu am facut folia cu rosu si albastru iar semnul d termometru la fel jumate rosu si jumate albastru ,prin simpla colorare a lor cand s-a tiparit in tipografie ,iar in spatele foliei sunt smd-uri de culoare alba toate,ptr. ca am dorit sa se vada alb pe consola,si unde este colorata folia di tipografie tot smd-uri albe sunt dar se vede rosu si albastru intens asa cum este colorata folia in zona respectiva.
                Cat costa o asemenea folie ? ea costa suma modica de 30 ron.Unii colegi din pitesti au vprbit cu mine si le-am comandat si lor aceasta folie,si sunt multumiti de ea cum a iesit consola.
                vreau si eu o folie dar pt faza 2 de logan........cum poti sa ma ajuti

Originally posted by lupu86 View Post
                Cam asa arata pe alb. Precizez ca am instalat 3 leduri albe in spatele foliei.
                cu ce ai sters portocaliul????
                Last edited by adraghici; 30 October 2010, 10:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

atentie

Originally posted by tTrust View Post
                  am aflat in prealabil ,alta e intrebarea ,cum desfaci panoul de climatizare ,sa il scot tot tot afara ca ,acele cabluri nu prea par sa iasa decat daca le rupi urechile de plastic care le tin ,cel putin la cel de temperatura asa am observat treaba

nu e chiar simplu dar merg desfacute usor .... sunt prinse in cleme apesi pe clema si pe urma ridici de cablu si iese din soclul respectiv dupa care ii scoti si sarma de unde i pusa.

@ adraghici eu am incercat in prima faza cu un smirghel fin ... mare prostie cu alte cuvinte NU INCERCATI METODA ASTA o sa ajungeti sa stricati folia.
                  A mers foarte bine cu acetona + betisoare de urechi, dupa ce am curatat cu acetona am incercat sa corectez cu un marker permanent simbolul respectiv si pe 0 .... e mai bine decat cum imi iesise de la smirgheluit...
                  acu vreau sa vad daca gasesc sa cumpar doar folia aia ... sau toata consola ... fara butoane pentru ca nu mi place cum arata cele 2 simboluri.
                  in rest la schimbatul becului pus leduri nu am intampinat niciun fel de probleme .... ba mai mult l am rugat pe un coleg sa treaca sa mi cumpere cateva leduri ca sa mi schimb si din butoane
                  Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
                  www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

sal ma interesraza si pe mine o folie de logan de la climatizare faza 2 dar sa fie alba.aveti idee de unde sa cumpara si eu sa nu ma mai chinui sa le decolorez pe alea masini. numai bine astept un raspuns dak sunteti amabili.

Comment

E asa am facut am creat un cablaj am pus leduri . Si am mai facut la colegi de la taxi .
                      Attached Files

Comment

Salutari.
                        As vrea sa demontez ornamentul/plasticul (nu stiu cum ii zice) ala de sub schimbator si sa decupez bucata aia marcata cu rosu in poza. De fapt inainte sa fac miscarea vreau sa va intreb daca e ceva in spatele zonei respective pentru ca as vrea sa-mi pun statia radio, s-o introduc in locasul ala.
                        Multumesc mult.
                        Cunoscatorii stiu, inginerii intuiesc.

Comment

Desfaci intai consola de la frana de mana, apoi ajungi la o piulita care tine consola de la schimbator (desfaci cu tubulara de 10) si cele 2 suruburi din suporturile de scrumiera / pahar (torx20). Cred ca mai sunt cate o clema in lateral in fiecare parte la margine.
                          Scoti cu grija si husa de la schimbator (rama de plastic e prinsa in 3 cleme), dupa care poti scoate consola de la schimbator.
                          Prea mult loc nu este, depinde si cat de mare este statia.
                          GL-22-TOF

Comment

Nu pare complicat. Statia nu e foarte mare tocmai de asta am sa si incerc. Daca nu iese macar ma aleg cu un pic de surubareala.
                            Multumesc mult de tot
                            Cunoscatorii stiu, inginerii intuiesc.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google